MASTER LOCK T PENGESKAB SERIEN

MASTER LOCK T PENGESKAB SERIEN

Fra 4,985.00 KR

Der er flere forskellige årsager til, hvorfor du skal vælge at købe et pengeskab til dine værdigenstande, men den mest åbenlyse er, at det er en ekstra sikkerhed mod tyveri. Der er nogle ting i huset, som det kan være en god idé at gemme i et pengeskab af praktiske årsager, men der er også nogle ting, som det kan være en god idé at gemme af sentimentale og personlige årsager.

Hvis du har været på udkig efter et pengeskab, så kan du med god grund overveje pengeskabet Master Lock – Lock T, da det har nogle egenskaber, som du kan få gavn af.

FORDELE VED MASTER LOCK – LOCK T PENGESKABET

Der medfølger en lang række fordele ved købet af et Master Lock – Lock T pengeskab, som du kan gavne af, hvis det er netop dette skab, som du vælger at købe.

Master Lock T6-331

 • Skabet har en ydre størrelse på 610 mm. i højden, 390 mm. i bredden og 410 mm. i dybden, samt en indre størrelse på 582 mm. i højden, 363 mm. i bredden og 292 mm. i dybden.
 • Pengeskabet vejer 47 kg. og er derfor besværligt at flytte for indbrudstyve, hvilket sikrer, at pengeskabet bliver stående i tilfælde af indbrud.
 • Udover at vægten besværliggør et tyveri af skabet, er det også muligt at boltre skabet fast for ekstra sikkerhed.
 • Skabet har en volumen på 61,7 L.
 • Skabet låses ved hjælp af en digital elektronisk lås, hvortil der medfølger en nøgle, hvis du oplever en fejl angående elektronikken.
 • Låsen drives af 4 AA batterier, hvorfor du nemt kan udskifte batterierne på egen hånd uden hjælp fra en professionel. Disse medfølger ikke.

Master Lock T0-331

 • Udvendige mål i CM:  Højde; 95,8 Brede; 55,1 dybde; 50,2
 • Indvendige mål i CM:  Højde; 92,8 Brede; 52 dybde; 35,9
 • Vægt: 108,9 Kg
 • Indhold i liter mål: 173,2

HVORFOR HAR DU BRUG ET PENGESKAB?

Et pengeskab er en ekstra sikkerhed mod tyveri, da indbrudstyve ikke vil have direkte adgang til de genstande, der betyder mest, og i langt de fleste tilfælde vil skabet være boltret fast, hvorfor du ikke risikerer, at skabet bliver stjålet.

I større byer vil der ofte være større chance for indbrud, hvorfor det kan være en stor fordel for dig at købe et pengeskab selvom du måske ikke direkte vil betegne dine genstande som uundværlige. Dette gælder især i forbindelse med arvestykker eller lignende, der har sentimental værdi, men måske ikke er økonomisk værdifulde.

I større firmaer, hvor mange mennesker går frem og tilbage og adgangen til eventuelle kontorer ikke er direkte beskyttet, kan det også være en fordel at installere et pengeskab til de vigtigste værdipapirer.

Bestil nu!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Indhent et tilbud