PROFSAFE S8 VÅBENSKAB

PROFSAFE S8 VÅBENSKAB

Fra 8,495.00 KR

I Danmark er der en række regler, du skal følge, hvis du permanent er i besiddelse af våben. Mangler du et godt våbenskab, er Profsafe S8 Våbenskab helt sikkert noget for dig.

Profsafe S8 Våbenskab er produceret i Sverige, og våbenskabet er af ypperste kvalitet. Det er udstyret med en kodelås og har plads til i alt otte våben. De medfølgende våbenholdere sikrer, at samtlige våben står adskilt og sikkert.

HVAD ER FORDELENE VED AT HAVE ET PROSAFE VÅBENSKAB?

Våbenloven kræver, at du opbevarer dine våben i enten et våbenskab eller et boksrum. Dertil differentieres der mellem almindelige våben og særligt farlige våben. Sidstnævnte kategori omfatter blandt andet pistoler og fuld- og halvautomatiske skydevåben.

Den danske våbenlov skelner mellem midlertidig og permanent opbevaring af våben. Ved permanent opbevaring forstås som regel opbevaring på brugerens folkeregisteradresse. Opbevaringsadressen skal altid fremgå af brugerens våbentilladelse.

Profsafe S8 Våbenskab er godkendt og registreret hos Forsikring og Pension, og det overholder dertil alle regler om våbenopbevaring i Danmark.

DATAOVERBLIK OVER PROFSAFE S8

 • Udvendige mål i CM:  Højde; 150 Brede; 40 dybde; 42,5
 • Vægt med side hylder: 127 Kg
 • Vægt uden side hylder: 121 Kg
 • Godkendt efter SS3492

 

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ?

Er du våbenejer, er der en god chance for, at du dét, du ligger inde med er håndvåben eller skydevåben. Og hvis dette er tilfældet, er der flere grunde til, at du bør anskaffe dig et våbenskab.

Før du køber Profsafe S8 Våbenskab, skal du sikre dig, at våbenskabet dækker dine behov. Du må ikke opbevare flere end ti våben i skabet, og følger du ikke denne anvisning, kan du risikere at få frataget din våbentilladelse.

Husk at sæt dig godt ind i loven, før du bestiller dit Prosafe S8 Våbenskab hjem, så du er sikker på, at du lovmæssigt lever op til alle standarter. Har du ikke mere end 8 almindelige skydevåben, så er Prosafe S8 noget for dig.

Bestil nu!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Indhent et tilbud