S & G AXISBLU BLUETOOTH KODELÅS

S & G AXISBLU BLUETOOTH KODELÅS

3,878.00 KR

Den perfekte lås til dit pengeskab, våbenskab eller værdiskab. Hvor du kan åbne og lukket skabet med S&G app´en.

BLUETOOTH INNOVATION: Den nyeste Bluetooth-teknologi kombineret med forbedret kryptering og avancerede firmwareopdateringer giver praktisk adgang, der opfylder S&G’s strenge sikkerhedsstandarder.

BEVISET YDELSE: AxisBlu integrerer Bluetooth-adgang med S&G gennemprøvede Titan-låse og PivotBolt-låse for holdbarhed og pålidelig sikkerhed. Låsen medfølger.

Sikker bekvemmelighed: Brug den gratis AxisBlu-app til IOS eller Android til at tilføje yderligere lag med godkendelse, synkronisere op til fem enheder og administrere op til ti brugere. Brug din telefon til at åbne den sikre lås inden for en rækkevidde på op til 30 meter, eller brug det traditionelle tastatur med et batteri.

NEM INSTALLATION: installer let Bluetooth-antenne, batteri og låsekomponenter uden boring eller specialværktøj, (Nogle skabet vil dog kræve boring) Indsæt tasterturet på enheden udevendig & download S&G App, derefter kan du koble din lås op med mobilen og åbne & lukket skabet derefter.

AxisBlu integrerer den nyeste sikkerhedsteknologi med dokumenteret ydeevne. Kontroller sikker adgang via S&G sikre, krypterede mobilapp, eller vælg bekvemmeligheden ved S&G 1 batteri tastatur. Forbedringer af firmware og Sargent og Greenleafs gennemprøvede Titan-låsehus sikrer ultimativ sikkerhed og ro i sindet. AxisBlu giver dig flere muligheder for moderne sikkerhed i dit våbenskab, pengeskab eller værdiskab

AxisBlu App: IOS og Android Få hurtig adgang til dit pengeskab via S&G gratis iPhone- og Android-kompatible mobilapp. Par op til fem enheder til op til ti brugere. AxisBlu fungerer med enhver enhed, der understøtter Bluetooth 4.2-teknologi. Med S&G 1 batteri tastatur Kit kan du vælge mellem at låse dit pengeskab op via appen eller ved manuel indtastning af tastaturet.

AxisBlu: Smart og sikker, giver op til flere niveauer af godkendelse, out-of-band-kryptering, gennemprøvet låsekonfiguration og firmwareforbedringer opfylder S&Gs avancerede sikkerhedsstandarder i en smart adgangsløsning, du kan stole på. S&G tastatur med et batteri tilføjer endnu større fleksibilitet for brugere, der er mere komfortable med traditionel betjening af tastaturet.

AxisBlu-kompatibilitet: Eftermontering og konfiguration Modulær installation gør det nemt at eftermontere de fleste mellemstore til store industri- og mindre hjemmeskabe – ofte uden boring eller specialværktøj. AxisBlu 1 batteri tastatur Kit er designet til at passe til branchens standardmonteringsfodaftryk og kræver et spindelhul med en diameter på mindst 7,9 mm. Hvis du har brug for hjælp til denne installation, kan du kontakte os.

GODKENDT EFTER:

 • Ul-Listed Type 1*
 • RoHS2 Compliant

Alle elsker konceptet med det smarte hjem. Brug din telefon til at justere termostaten og tænde dine lys. Brug stemmekommandoer til at føje til din indkøbsliste. Hvis det gør livet lettere, hvorfor ikke? Det er moderne bekvemmelighed for dig.

MEN VILLE DU HAVE TILLID TIL BLUETOOTH FOR DIT PENGESKAB ELLER VÅBENSKAB?

Deres ingeniører så på Bluetooth-teknologi som en mulighed for boliglåse og så behovet for at gøre Bluetooth både mere energieffektiv og langt mere sikker – samtidig med at det opretholde den smarte bekvemmelighed, som moderne forbrugere kræver.

For det første gjorde S&G Bluetooth mere sikker. Efter mange eksperimenter fandt de, ud af at tilføjelse af out-of-band-kryptering reducerer risikoen for hacks og angreb, som ubeskyttet trådløs Bluetooth-kommunikation inviterer til. Selvom deres innovation tilføjer kompleksitet til sikkerhedsrammen, er S & Gs Bluetooth-løsninger nemme at betjene og installere.

Dernæst gjorde S&G Bluetooth mere effektiv. Trådløse Bluetooth Low Energy (BLE) -protokoller sparer energi ved kun at transmittere, når det er nødvendigt. Ved at bruge BLE i en Bluetooth-lås kan vi nemt bruge et alkalisk batteri til strøm, ligesom en almindelig elektronisk lås.

Derefter løftede S&G linjen på bekvemmelighed. De så hurtigt mulighederne for at anvende deres Bluetooth-forskning på et populært elektronisk forbrugerlåseapplikation – som vi nu kan anvende på pengeskabe, våbenskabe & Værdiskabe

Traditionelt er Pengeskabe og våbenskabe beskyttet af tastaturlåse eller nøglelåse. De er lidt klodsede, og de minder alle om en gammeldags telefon, men de får jobbet gjort, eller gør de det?

 • Er det sikkert? Helt bestemt.
 • Er det let at bruge? Ja
 • Sætter det en helt ny fremtid for sikker lås æstetik? Absolut.
 • Bekvemmelighed OG pålidelighed? Det er S&Gs smarte OG sikre løsning.

Bestil nu!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Indhent et tilbud