S & G DREJELÅS

S & G DREJELÅS

2,338.00 KR

Forbedret modstand mod indbrud: Model 6730 inkluderer en genlåsningsudløser, der har vist sig at modvirke slagangreb, og en patenteret drejningsmomentjustering, der modstår gentagne misbrug. Model 6730 er testet mod manipulation af eksperter i over 20 timer og leverer sikkerhed, du kan stole på.

PREMIUMKONSTRUKTION: Fra massiv messinglåsebolte og låsearme til et bearbejdet messinghjulcenter, bruger model 6730 de bedste materialer til at levere den bedste ydelse – inklusive det ultimative skridsikre hjul.

KOMBINATION Muligheder: Med tre nøgleudskiftelige metalhjul understøtter Model 6730 op til 1.000.000 unikke kombinationer og tillader enkle kombinationsskift ved låsen.

PÅLIDELIG Sikkerhed: For en erstatningslås til våbenskab, der giver forbedret indbrudsmodstand, sætter Model 6730 standarden og har optjent tillid hos forbrugere og virksomhedsejere over hele verden.

ALL-INCLUSIVE KIT: Gruppe 2 Kombination lås, D300 Drejeskive, Ring rundt om drejeskive og Monteringstilbehør.

SARGENT OG GREENLEAFS MODEL 6730 MEKANISKE SIKKERHEDSLÅS

Den betragtes som industristandarden for sikkerhedslåse i gruppe 2, gør det let at opgradere pengeskabe til Våbenskabe. Model 6730 er designet til at give forbedret angrebsmodstand og holdbar ydeevne og leverer bevist mekanisk sikkerhed.

KOMBINATION SKIFTER: Med tre nøgleudskiftelige metalhjul understøtter Model 6730 op til 1.000.000 teoretiske kombinationer og tillader enkle kombinationsskift ved låsen.

METALBÆREDYGTIGHED: Model 6730 er konstrueret af låsearme med dobbelt håndtag og et bearbejdet messinghjulcenter og giver det ultimative skridsikre hjul og leverer langvarig ydelse.

Alt i et Kit: Få alt hvad du har brug for i et komplet sæt: Gruppe 2 kombinationslås, D300 drejeskive og drejering i sort og hvid finish og monteringstilbehør.

INDBRUDSMODSTAND: S&G byggede Model 6730 med en patenteret drejningsmomentjustering og integreret relock-trigger til at modstå slagangreb, automatisk drejeangreb og en lang række andre trusler.

BEVISET SIKKERHED: Model 6730 har flere internationalt anerkendte certificeringer, herunder UL Group 2, Vds1, A2P A / E og EN1300 klasse A. AL

NEM AT INSTALLERE S&G DREJELÅS

Det er let at installere eller eftermontere Model 6730-låsen i de fleste våbenskabe til private. Model 6730-låse er designet til at passe til industri standard monterings designet og kræver i de fleste tilfælde ikke yderligere boring eller ændringer af monteringsskruens placering. Model 6730-låsen er universelt afleverede og vendbare. Model 6730-lås, der fås med en letlæselig sort / hvid drejeskive, indeholder velkendte drejefunktion fra venstre til højre og venstre og tilbyder et nøgleudskifteligt låsedesign for nem styring. Hvis du har brug for hjælp til denne installation, kam du altid kontakte en Hersted Låseservice.

GODKENDT EFTER:

 • UL-Listed Group 2
 • VdS Class 1
 • CEN A
 • RoHS2 Compliant

Bestil nu!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Indhent et tilbud