S & G TITAN DIRECTDRIVE KODELÅS

S & G TITAN DIRECTDRIVE KODELÅS

3,495.00 KR

Sargent & Greenleafs Titan DirectDrive er en fleksibel, 10-bruger kodelås, som er en meget sikker pengeskabslås med en helt redesignet låsemekanisme baseret på den dokumenterede sikkerhed for en motoriseret blokeringsenhed til pengeskab af højeste kvalitet.

Hvis du er på udkig efter en fleksibel, kommerciel lås til flere brugere eller hjem til din private bolig, fører Sargent & Greenleafs EMP-resistente Titan Lock på markedet.

Let at bruge og installere, Titan kan bruges som en erstatnings sikkerhedslås for at forbedre sikkerheden og muliggøre fleksibel adgangskontroladministration. Med tre driftsformer kan du vælge enkeltbrugertilstand til fx i dit private pengeskab, dobbelt kontrol til et delt pengeskab eller manager / medarbejdertilstand for at føre tilsyn med op til 10 brugere. Med Titan Direct Drive styres låseboltens tilbagetrækning og forlængelse ved at dreje tastaturringen, hvilket giver pålidelig manuel kontrol af låsebolten.

Sargent & Greenleaf´s eksklusive kabeldesign uden vridning forhindrer kabelskader under åbning. Med avancerede sikkerhedsfunktioner, større fleksibilitet og enkel installation og brug gør Titan – en UL-certificeret lås – en pålidelig, holdbar udskiftningssikker lås, der passer til de fleste pengeskabe. Hvis du har brug for hjælp til installation, kan du altid kontakte os.

SARGENT & GREENLEAF TITAN PENGESKABSLÅS ER ROBUST BYGGET

Titan er en robust, 10-bruger elektronisk sikker lås med en nydesignet låsemekanisme baseret på den dokumenterede sikkerhed for en motoriseret blokeringsenhed. Titan er bygget til at modstå hård brug og yder med enestående holdbarhed, og den motordrevne låsemekanisme giver et ekstra sikkerhedslag. Titan er testet til den højeste EMP-slagstandard. Uanset angreb eller forhold holder Sargent & Greenleaf EMP-resistente elektroniske pengeskabslås dine aktiver sikre. Et valgfrit boltposition indikator modul giver dig mulighed for at integrere Titan med andre sikkerhedssystemer.

FLEKSIBEL OVERSIGT: Med tre driftsformer giver Titan dig fleksibilitet til at styre din sikkerhed på flere måder. Vælg enkeltbrugertilstand til en sikker lås til det private pengeskab der hjemme, vælg dobbeltstyring til en delt pengeskab, eller manger/medarbejdertilstand for sikkert at føre tilsyn med op til 10 brugere. samt der kan opkobles alarm til låsen.

ROBUST DESIGN: Titan er blevet bygget til at modstå hård brug & gentagen oplukning og aflåsninger hver dag. Dens motordrevne låsemekanisme leverer en ekstra sikkerhed, og interne samt eksterne designfunktioner hjælper Titan med at klare op til daglig slitage.

HØJ INDBRUDSSIKKERHED: Sargent & Greenleaf testede Titan-låsen med det amerikanske militærs højeste standarder, og Titan viste sig usædvanligt at være modstandsdygtig over for næsten alle angreb og opnåede EMP-resistent betegnelse med høj sikkerhed. samt der kan opkobles alarm til låsen.

NEM AT INSTALLERE: Titans nemme installationsproces gør det til en populær erstatningssikker lås til Pengeskabe & Våbenskabe i den private boliger og virksomheder. Titan er designet til S & G’s Magic Module-design og erstatter let de fleste mekaniske og elektroniske kommercielle sikkerhedslåse, pengeautomatlåse og pengeskab låse.

ALL-INCLUSIVE KIT: Titan Låse Enhed (PivotBolt), Lys krom 1-batteri tastertur, monteringstilbehør & Batteri.

CERTIFICERET:

 • Ul-Listed Type 1
 • EN 1300 Class B
 • ECB-S R01 Lock Guide, Class B
 • VdS Class 2
 • A2P Class B/E
 • SBSC
 • RoHS2 Compliant

Bestil nu!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Indhent et tilbud