S & G SPARTAN DIRECTDRIVE KODELÅS

S & G SPARTAN DIRECTDRIVE KODELÅS

2,678.00 KR

Spartan DirectDrive er en brugervenlig to-bruger elektronisk våbenskab samt pengeskabslås, der gør det let at manuelt betjene låsen, og de åbne / lukkede indikatorlamper på skiven advarer brugere om låsestatus, samt den er baseret på den dokumenterede sikkerhed for en robust, motoriseret blokerende enhed. Vi gør det nemt at opgradere udseendet, ydeevnen og produktlevetiden på dit våbenskab & pengeskab uden specielt værktøj eller boring krævet.

Spartan er testet til den højeste EMP-slagstandard af det amerikanske militær. klare næsten alle angreb eller forhold, holder Sargent & Greenleaf EMP-resistente våbenskabslås dig sikker.

SARGENT OG GREENLEAFS TO-BRUGER SPARTAN DIRECTDRIVE

Er en sikkerheds lås som leverer en høj sikkerhedsopgradering til de normale våbenskabe & Pengeskabe. Støttet af S&G’s globalt tillid til standarder og inklusive avancerede sikkerhedsfunktioner, giver Spartan forbedret styrke i en brugervenlig og nem at installere pengeskabslås.

BRUGERVENLIG: Spartan DirectDrive-lås er lavet til de private våbenskabe & pengeskabe der kun har behov for to-bruger som er ekstra er let at installere og eftermontere. Spartan passer til de fleste private våbenskabe og pengeskabe, så det er nemt at eftermontere.

PÅLIDELIG SIKKERHED: Testet til militærets højeste standard for modstand mod EMP-angreb, modstår Spartans DirectDrive også 225 pund bolt-endetryk. Låsens robuste, motoriserede funktionalitet tåler daglig slitage og forlænger batteriets levetid.

ROBUST KONSTRUKTION: Spartans Direct Drive-mekanisme tåler tung brug. Det sikre greb-tastatur gør det let at manuelt betjene låsen, og de åbne / lukkede indikatorlamper på skiven advarer brugere om låsestatus.

ALL-INCLUSIVE KIT: Få alt, hvad du har brug for i et komplet sæt: Tastatur med lyst krom, et batteri, Spartan PivotBolt-låsekrop, batteri og monteringstilbehør.

CERTIFICERET:

 • UL-Listed Type 1
 • EN 1300 Class B
 • ECB-S R01 Lock Guide, Class B
 • VdS Class 2
 • A2P Class B/E
 • SBSC
 • RoHS2 Compliant

Bestil nu!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Indhent et tilbud