KONTAKT DIN LOKALE LÅSESMED HOS HERSTED LÅSESERVICE

Uanset om du står i en helt akut situation, hvor du for eksempel har låst dig ude, eller du har en anden type låseopgave, du skal have løst, så er du altid velkommen til at kontakte Hersted Låse.

Vores kontaktinfo

Vi har døgnåbent til de akutte sager, og vi har åbent for telefoniske henvendelser inden for almindelige åbningstider.

Du kan også altid nå os med en e-mail. Når du ringer eller skriver til os, så vurderer vi situationen og opgaven og laver en fast aftale med dig om, hvornår vi rykker ud. Det kan du regne med!

Vi har åben fra 07.00 til 22.00 hverdag

Akut telefon har åben døgnet rundt

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vores beliggenhed

  KONTAKT LÅSESMEDEN HERSTED NORDSJÆLLAND

  Vores afdeling i Nordsjælland dækker et stort område. Bor du i Nordsjælland, så vil du med fordel kunne få service af de dygtige fagfolk, der er tilknyttet den afdeling. De kan naturligvis tilbyde dig nøjagtigt de samme ydelser, som vores øvrige afdelinger kan.

  Det gælder både de akutte og de ikke-akutte opgaver.

  KONTAKT LÅSESMEDEN HERSTED KØBENHAVN

  Vi passer på miljøet ved at være en lokal virksomhed. Hvis du bor i København eller omegn, så kan du kontakte låsesmeden Hersteds filial i København. Så spares der på kørslen, uden at der skæres ned på kvaliteten. Uanset hvilken del af Hersted Låse du kontakter, så kan du være sikker på, at vores dygtige fagfolk rykker ud, når du har brug for det

  DU KAN BRUGE DIN LOKALE LÅSESMED TIL MANGE OPGAVER

  Der er selvfølgelig den helt klassiske: du har låst dig ude af dit hjem! Det er virkelig træls, og det sker altid meget ubelejligt. Her er du nødt til at have hjælp af en fagmand til at få låst døren op.

  Der er derfor mange forskellige årsager til at kontakte din lokale låsesmed. Der er også altid mulighed for at få lavet et skræddersyet tilbud til lige netop dit behov for låseservice.
  Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende besøg, hvor vi i fællesskab gennemgår dit hjem eller din virksomhed. Det kan give et godt overblik over, hvilke løsninger der ville være de mest optimale for dig.

  Derudover så kan der være mange andre situationer, hvor du har brug for en låsesmeds ekspertise. Det kan for eksempel være en af disse opgaver.

  NÅR DU HAR SMÆKKET DIG UDE

  Sekundet efter, at det går op for dig, at du har smækket dig ude enten af dit hjem eller din bil, er nok mest præget af panik. Det er da også en både ærgerlig og irriterende situation at sætte dig selv i. Har du ikke en ekstranøgle liggende et sted, så er du lidt på den.

  Men inden du fortvivler helt, så tænk på, at du kan kontakte os når som helst. Vi har døgnvagt, så du vil altid komme i kontakt med os, og vi vil altid kunne rykke ud så hurtigt som muligt. Det er en god trøst at have, når uheldet er ude.

  For at lette lidt på den panik, der kan opstå, så kan du med fordel lægge vores nummer på din telefon, så har du det allerede klar, hvis du skulle få brug for det en dag. Så behøver du ikke at bruge tid på at finde en låsesmed, når du står der i en helt akut krisesituation.

  BRUG DIN LOKALE LÅSESMED

  Det er altid en fordel at bruge en håndværker, som kender dit lokalområde. Ud over hans kendskab til området, så er han også selv en del af det. Det betyder blandt andet, at han ved, hvad der rører sig i byen. Han ved også noget om, hvordan det er at bo netop i dit område, og han kender mange erhvervsdrivende og private borgere. Det er altid en fordel, at en håndværker har været i dit hjem tidligere. Så kender han det hele.

  En anden stor fordel ved at bruge en lokal låsesmed er, at han bor lige i nærheden. Det er særligt fordelagtigt, når du står og har smækket dig ude. Så betyder køretiden meget.

  Når køretiden er begrænset, så gavner det miljøet. Derfor er det også en miljømæssig god idé at benytte dig af en lokal håndværker. Skån miljøet, og vælg en lokal låsesmed.

  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google