KONTAKT DIN LOKALE LÅSESMED HOS HERSTED LÅSESERVICE

Uanset om du står i en helt akut situation, hvor du for eksempel har låst dig ude, eller du har en anden type låseopgave, du skal have løst, så er du altid velkommen til at kontakte Hersted Låse.

Vores kontaktinfo

Vi har døgnåbent til de akutte sager, og vi har åbent for telefoniske henvendelser inden for almindelige åbningstider.

Du kan også altid nå os med en e-mail. Når du ringer eller skriver til os, så vurderer vi situationen og opgaven og laver en fast aftale med dig om, hvornår vi rykker ud. Det kan du regne med!

Vi har åben fra 07.00 til 22.00 hverdag

Akut telefon har åben døgnet rundt

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vores beliggenhed

  KONTAKT LÅSESMEDEN HERSTED NORDSJÆLLAND

  Vores afdeling i Nordsjælland dækker et stort område. Bor du i Nordsjælland, så vil du med fordel kunne få service af de dygtige fagfolk, der er tilknyttet den afdeling. De kan naturligvis tilbyde dig nøjagtigt de samme ydelser, som vores øvrige afdelinger kan.

  Det gælder både de akutte og de ikke-akutte opgaver.

  KONTAKT LÅSESMEDEN HERSTED KØBENHAVN

  Vi passer på miljøet ved at være en lokal virksomhed. Hvis du bor i København eller omegn, så kan du kontakte låsesmeden Hersteds filial i København. Så spares der på kørslen, uden at der skæres ned på kvaliteten. Uanset hvilken del af Hersted Låse du kontakter, så kan du være sikker på, at vores dygtige fagfolk rykker ud, når du har brug for det

  DU KAN BRUGE DIN LOKALE LÅSESMED TIL MANGE OPGAVER

  Der er selvfølgelig den helt klassiske: du har låst dig ude af dit hjem! Det er virkelig træls, og det sker altid meget ubelejligt. Her er du nødt til at have hjælp af en fagmand til at få låst døren op.

  Der er derfor mange forskellige årsager til at kontakte din lokale låsesmed. Der er også altid mulighed for at få lavet et skræddersyet tilbud til lige netop dit behov for låseservice.
  Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende besøg, hvor vi i fællesskab gennemgår dit hjem eller din virksomhed. Det kan give et godt overblik over, hvilke løsninger der ville være de mest optimale for dig.

  Derudover så kan der være mange andre situationer, hvor du har brug for en låsesmeds ekspertise. Det kan for eksempel være en af disse opgaver.

  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google