Låst ude af bil

Har du låst dig ude af din bil? Så er vi klar til at hjælpe dig

Vi kører akut ud til hele Nordsjælland og Storkøbenhavn døgnet rundt alle årets dage inklusiv jul og nytår, og vi er oftest fremme hos dig og din bil på mindre end 30 minutter, så du kan komme tilbage på farten.

Vi har altid det nyeste og bedste udstyr ved hånden, og vi kan åbne alle biler, nye såvel som gamle, uden nogen form for besvær for dig.

 1. Vi rykker ud med det samme – oftest fremme inden for 30 min
 2. 100% tilfredshedsgaranti
 3. 100% Åbningsgaranti

Låst ude af din bil? Vi kan åbne alle biler

Vi har landets bedste låsesmede til at åbne din bil, når du har låst dig ude af den, og vi gør det til en fast pris, så du slipper for skjulte gebyrer og uforudsete ekstraregninger.

Vi kan åbne alle slags biler uanset mærke og model, og det gælder også tyske luksusbiler, der ellers er berygtede som en låsesmed værste mareridt.

Vi har altid det bedste udstyr ved hånden, når vi kommer ud til dig for at åbne din bil, og vil kan gøre det for helt ned til 750 kroner for en åbning, da det ikke skal ruinere dig at glemme din nøgle.

Vi har specialiseret os indenfor åbning af biler, og vi tør godt garantere, at vi også kan åbne din, ellers skal du ikke betale en rød reje for vores forsøg, da vi ikke kunne holde vores del af aftalen.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Åbningsgaranti når du har låst dig ude af bilen

  Åbningsgarantien er vores bevis på, at vi kan åbne alle bildøre i København og Nordsjælland. Åbningsgarantien gælder kun, hvis din lås ikke er gået i stykker før vi ankommer på adressen. 

  Vi er meget omhyggelige i vores arbejde og kan forsikre dig om, at vi vil levere et godt stykke arbejde. Din lås er i trygge hænder hos os, og du kan altid stole på det håndværk, som vores specialister leverer, når du har låst dig ude af din bil. 

  I tilfælde af, at din bilnøgle er væk, eller hvis låsen er i stykker, kan vi hjælpe dig med at lave en ny bilnøgle.

  Vi har akut åben alle døgnets 24 timer og bestræber os på at være så hurtigt fremme som overhovedet muligt.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Vi er der med det samme, når du har låst dig ude af din bil

   Når du har låst dig ude af din bil, er der ingen tid at spilde, og derfor kan du altid, og vi mener altid, ringe til os døgnet rundt hele året, for at vi kan komme og åbne din bil. Vi er oftest fremme hos dig i Nordsjælland eller Storkøbenhavn på under en halv time, og vi sørger for, at du kan komme tilbage på de danske veje, hurtigere end du kan sige, at du har låst dig ude.

   Vores låsesmede er altid veluddannede og certificerede indenfor de nyeste standarder og regler, og vil effektivt låse dig ind i dit bagagerum eller på dit førersæde igen helt ubesværet, så vi alle kommer fra uheldet på en god måde.

   Ring til os, når du har låst dig ude af din bil

   Ring til os i dag, hvis du har været så uheldig at låse dig selv ude af din bil, og vi er klar og parat til at hjælpe dig tilbage på landevejene.

   Vi er klar alle årets 365 dage til at løse dit problem og åbne din bil for dig, uanset om du har glemt nøglen i bilen eller mistet den, da du støvsugede sidste gang. Vi kan åbne alle biler, og vi gør det døgnet rundt, da uheld altid sker på de værste tidspunkter.