Biloplukning

Hvis du har glemt nøglen i bilen, eller den er forsvundet i farten, så er vi der til at stå for din biloplukning.

Vi kører akut ud til dig for at åbne din bil, når du har låst dig ude af den, og vi gør det døgnet rundt alle årets 365 dage, så du kan få hjælp, selv når uheldet sker på et forfærdeligt tidspunkt.

 1. Vi rykker ud med det samme – oftest fremme inden for 30 min
 2. 100% tilfredshedsgaranti
 3. 100% Åbningsgaranti

Akut biloplukning alle ugens dage

Vi står klar til at åbne din bil døgnet rundt, når du har brug for vores hjælp, og vi udfører biloplukning til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland for at åbne låste biler for at bringe dig tilbage på vejene.

Vi kører ud alle årets 365 dage, hvilket også gælder jul og nytår, og vi gør det døgnet rundt, så du kan få hjælp også på årets mest ubelejlige tidspunkter, hvor en låst bil er det sidste, man har brug for.

Vi tilbyder altid en fast pris for at åbne din låste bil, der starter helt ned til 750 kroner afhængig af tid og biltype, og vores låsesmede er i stand til at åbne alle slags biler, uanset deres mærke, model og årgang.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  oplukning af bil når du har brug for det

  Om du har mistet din nøgle, glemt den i bilen, eller den er knækket, så kan vi hjælpe dig, da vi løser dit problem, uanset hvordan det er opstået. Der er mange grunde til, at du skal bruge en oplukning af din bil, men problemet er det samme, og vi kan løse det for dig som din låsesmed til alle typer biler.

  Vi har 99,9 procents åbningsgaranti på din bil, og i de ekstremt få tilfælde, hvor det ikke lykkes os at få dig ind i den igen, fakturerer vi dig selvfølgelig ikke en eneste krone, da vi kun ønsker os betalt, når vi rent faktisk hjælper dig, hvilket vi i næsten alle tilfælde kan garantere.

  Når vi åbner din bil, skal du heller ikke være bekymret for, om vi nu ødelægger din lås, da vi er enormt omhyggelige med at sørge for, at vi kan åbne låste biler uden at beskadige låsen i døren eller bagagerummet.

  Du skal kunne stole på din lås, også efter vi har åbnet den for dig, og det er derfor, vi vælger at dirke den frem for at sprætte den op, som ville gøre mere skade og kræve en ny lås.

  Brug vores service låsesmed bil allerede i dag.

  99% ÅBNINGS-GARANTI FOR OPLUKNING AF BIL

  Grunden til vi “kun” har 99% åbnings-garanti, i stedet for 100% er fordi vi ikke på forhånd kan vide om din lås er gået i stykker.

  Når du ringer til os og har brug for oplåsning af bildør, forsikrer vi dig om, at vi har 99% åbnings-garanti for oplukning af bil i hele Nordsjælland og i København. Vi er meget omhyggelige i vores arbejde og kan forsikre dig om, at vi vil levere et godt stykke arbejde, hvad end du har brug for ved en autolåsesmed. Derfor sørger vi for at bruge værktøj på en måde, så vi undgår mindst muligt skade på din bil. Det gør vi blandt andet ved at bruge dirke fremfor stænger, når vi skal åbne din bildør eller bagagerum. I tilfælde af, at din bilnøgle er væk, eller hvis låsen er i stykker, kan vi hjælpe dig med at lave en ny bilnøgle. Det gør vi ved at kontakte nogle af vores samarbejdspartnere, der er specialister i at skifte billåse & bil nøgler. På den måde kan du altså få en spritny bilnøgle, hvis der er behov for det. Vi sørger for, at den gamle bliver slettet.

  Vi har akut åben alle døgnets 24 timer og bestræber os på at være så hurtigt fremme som overhovedet muligt.

  Du kan ringe til os i hverdagene, weekenderne og ikke mindst helligdagene, hvis uheldet skulle være ude og du har brug får en autolåsesmed til bil. Som sagt kører vi ud fra Nordsjælland.

  Vi hjælper dig i gang igen

  Når du ringer til os omkring din bil, så er vi klar til at hjælpe dig hele vejen fra start til mål.

  Vi guider dig igennem hele processen, fra når du ringer til os, til vi har forenet dig med dit førersæde eller bagagerum igen. Især hvis du har en nyere luksusbil guider vi dig på vej med at finde ud af, hvilken model du har investeret i, så vi kan have det rette udstyr med os, når vi kommer ud til dig, da disse biler ofte har øget sikkerhed og er derfor vanskeligere at åbne for en uforberedt låsesmed.

  Du kan ringe til os hele døgnet til at åbne din bil, så du kan køre videre ud i verden og nyde dit liv, og vi gør det til en fast pris, så du ved, hvad du skal betale, før vi kommer ud til dig.

  Vores priser starter for 750 kroner for en åbning af bil, men du er selvfølgelig altid velkommen til at forhøre dig om et tilbud, før du takker ja, så du ikke bliver overrumplet af fakturaen.

  Om bilopluk

  Generelt findes der alverdens årsager til netop at hyre en bil låsesmed, der kan hjælpe med oplukning af bildør. Indimellem kan du bare være uheldig og have glemt alt om, at nøglen sidder i bilen, at du har glemt nøgle i bagagerum, at du ikke kan dreje nøglen i bildøren, eller at bildøren ikke kan åbnes. I de tilfælde er det altså nødvendigt med en bil låsesmed.

  Hvorvidt der er behov for specialudstyr eller ej afhænger af, hvilken type bil, du kører. Er det for eksempel en nyere og mere moderne Audi eller Mercedes, kan der være behov for, at vi åbner den med et specielt stykke værktøj. Har du derimod en ældre bil, kan det være nødvendigt at åbne den med en stang. Vi har netop sørget for at kunne åbne alle typer biler, så du ikke står i en situation, hvor du slet ikke kan komme ind i bilen. Der findes nemlig mange bil låsesmede derude, som ikke har værktøj til at kunne åbne alle slags låse. Kontakter du os, kan du som sagt være sikker på, at vi nok skal finde en løsning. Det kræver bare en anderledes metode og noget specielt værktøj.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   SÅDAN FOREGÅR EN OPLUKNING AF BIL

   Hos os kan vi låse alle typer biler op – uanset om du kører i en gammel Mercedes eller en spritny BMW.

   – Vi har det rette værktøjer og de rigtige metoder til at låse alle bildøre op.

   – Du kan kontakte os akut døgnet rundt, hvis du bor på Sjælland

   – Vi hjælper dig med alt lige fra oplukning af bildør til oplukning af bagagerum

   – Find en pris hos os, hvis du har låst nøgle inde i bilen

   I TILFÆLDE AF, AT DU ER LÅST UDE BILEN, ER DET VIGTIGT, AT DU BRUGER EN FAGMAND

   Derudover kan det være en fordel, hvis du fortæller os hvilken bilmodel og årgang, du kører rundt i, så vi ved det på forhånd. På den måde kan vi nemmere forberede os og hurtigere kunne låse din bil op uden du behøver at vente specielt længe.

   Alle vores bil låsesmed ansatte har den nyeste viden inden for oplukning af biler. Det bliver derfor ikke noget problem, selvom du skulle have en nyere model.

   Er uheldet ude, og er du låst ud af auto eller bagagerummet på Sjælland eller Nordsjælland, er der ikke andet at gøre end at ringe til bil låsesmed Hersted. Det kan være meget frustrerende i de tilfælde, hvor det går op for dig, at nøglen enten er låst inden i bilen, eller ligger i bagagerummet. Det er dog en situation, der kan ske for alle – og heldigvis er hjælpen dig nær. I de situationer kræver det blot en oplukning af bil. Vi har generelt gode erfaringer med at lukke alle typer låse op, hvis du er låst ude af bil.

   Generelt gør vi meget ud af at holde os opdaterede på de låse, der bliver lavet rundt omkring på bilfabrikkerne. På den måde er vi nemlig sikre på at kunne låse alle typer låse op, når du ringer til os. Når andre autolåsesmede forgæves har forsøgt at låse en billås op, er det som regel os, der bliver ringet op af kunder, fordi vi kan løse problemet.

   Vi oplever ofte kunder, der ringer og fortæller, at nøglen er låst inde i bilen eller bagagerummet. Derfor er det ikke en udsædvanlig situation for os. I tilfælde af, at din nøgle ligger i bagagerummet på Sjælland, er det ekstra vigtigt, at du fortæller os, om du har deadlock. Biler, der har deadlock, er primært Volvo, Audi og BMW. I det tilfælde kan situationen være lidt mere vanskelig, og det kræver, at vi skal bruge specialudstyr for at kunne åbne bagagerummet. Oplåsning af bagagerum er dog ikke noget problem – vi har som sagt det rette værktøj og de rigtige metoder som autolåsesmed