Biloplukning

Døgnvagt – Hurtig udrykning, oftest fremme indenfor 30 minutter

Står du i den uheldige situation at, have låst din nøgle inden i bilen, eller glemt den. hjælper Herstedlåseservice altid med oplukning af biler døgnet rundt, vi er specialister inden for vores felt, med mange års erfaring. De fleste nye biler er udstyret med deadlock. Som kræver specialudstyr for at kunne åbne, hvilket er noget som vi altid køre rundt med.

OPLUKNING AF BILER I NORDSJÆLLAND

Vi kører som udgangspunkt altid fra Nordsjælland når vi åbner biler, men vi oplever ofte at blive kaldt ud på sager på hele Sjælland. Det ikke er særlig mange låsesmede som kan åbne alle typer af biler, ofte er det biler som nyere Mercedes-Benz, BMW, Porsche & Audi, som kan være svære at åbne.

Hersted Låseservice tilbyder altid at give en fastpris på oplukning af bil, Priserne starter fra 750 kr. Vores specialister kører døgnet rundt for at sikre at vi kan åbne din bil, selv på de mest ubelejlige tidspunkter, bla. Ved nytårsaften, juleaften osv. Vi er altid omhyggelig i vores fremgangsmåde ved åbning af din bil, for at sikre der ikke bliver ødelagt noget under oplukningen.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Brug for en låsesmed til OPLUKNING AF BILEN?

  Har du brug for en låsesmed Nordsjælland eller låsesmed København, kan vi komme dig til undsætning. Det kan være, at du har glemt nøglen i bilen, i bagagerummet eller at bildør bare ikke kan låses op.

  Der kan være mange grunde til, at du har brug for en låsesmed bil . Vi står til rådighed hele døgnet og kan ofte være fremme allerede inden for tredive minutter, hvis uheldet skulle være ude. Vi har mange års erfaringer med biloplukning og har alt det specialudstyr, der skal til for oplåsning af din bil.

  99% ÅBNINGS-GARANTI FOR OPLUKNING AF BIL

  Grunden til vi “kun” har 99% åbnings-garanti, i stedet for 100% er fordi vi ikke på forhånd kan vide om din lås er gået i stykker.

  Når du ringer til os og har brug for oplåsning af bildør, forsikrer vi dig om, at vi har 99% åbnings-garanti for oplukning af bil i hele Nordsjælland og i København. Vi er meget omhyggelige i vores arbejde og kan forsikre dig om, at vi vil levere et godt stykke arbejde, hvad end du har brug for ved en autolåsesmed. Derfor sørger vi for at bruge værktøj på en måde, så vi undgår mindst muligt skade på din bil. Det gør vi blandt andet ved at bruge dirke fremfor stænger, når vi skal åbne din bildør eller bagagerum. I tilfælde af, at din bilnøgle er væk, eller hvis låsen er i stykker, kan vi hjælpe dig med at lave en ny bilnøgle. Det gør vi ved at kontakte nogle af vores samarbejdspartnere, der er specialister i at skifte billåse & bil nøgler. På den måde kan du altså få en spritny bilnøgle, hvis der er behov for det. Vi sørger for, at den gamle bliver slettet.

  Vi har akut åben alle døgnets 24 timer og bestræber os på at være så hurtigt fremme som overhovedet muligt.

  Du kan ringe til os i hverdagene, weekenderne og ikke mindst helligdagene, hvis uheldet skulle være ude og du har brug får en autolåsesmed til bil. Som sagt kører vi ud fra Nordsjælland.

  VI ER HERSTED LÅSESERVICE, OG VI HJÆLPER DIG MED BILOPLUKNING I ALLE AFSKYGNINGER

  Hvis uheldet skulle være ude, og hvis du på en eller anden måde ikke kan komme ind i din bil, så hjælper vi dig. Vi har som sagt akut døgnåbent, så du kan ringe på alle tidspunkter af døgnet.

  Vi holder til i Nordsjælland, og kører derfor som regel fra Nordsjælland, når vi kører ud til vores kunder. Vi hjælper på hele Sjælland og er specialister inden for biloplukning. Det betyder også, at vi har det helt rette udstyr til at hjælpe dig.
  Vi kan desuden åbne alle typer biler, hvad end du har en ny Audi eller en gammel Porsche.

  Om bilopluk

  Generelt findes der alverdens årsager til netop at hyre en bil låsesmed, der kan hjælpe med oplukning af bildør. Indimellem kan du bare være uheldig og have glemt alt om, at nøglen sidder i bilen, at du har glemt nøgle i bagagerum, at du ikke kan dreje nøglen i bildøren, eller at bildøren ikke kan åbnes. I de tilfælde er det altså nødvendigt med en bil låsesmed.

  Hvorvidt der er behov for specialudstyr eller ej afhænger af, hvilken type bil, du kører. Er det for eksempel en nyere og mere moderne Audi eller Mercedes, kan der være behov for, at vi åbner den med et specielt stykke værktøj. Har du derimod en ældre bil, kan det være nødvendigt at åbne den med en stang. Vi har netop sørget for at kunne åbne alle typer biler, så du ikke står i en situation, hvor du slet ikke kan komme ind i bilen. Der findes nemlig mange bil låsesmede derude, som ikke har værktøj til at kunne åbne alle slags låse. Kontakter du os, kan du som sagt være sikker på, at vi nok skal finde en løsning. Det kræver bare en anderledes metode og noget specielt værktøj.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   SÅDAN FOREGÅR EN OPLUKNING AF BIL

   Hos os kan vi låse alle typer biler op – uanset om du kører i en gammel Mercedes eller en spritny BMW.

   – Vi har det rette værktøjer og de rigtige metoder til at låse alle bildøre op.

   – Du kan kontakte os akut døgnet rundt, hvis du bor på Sjælland

   – Vi hjælper dig med alt lige fra oplukning af bildør til oplukning af bagagerum

   – Find en pris hos os, hvis du har låst nøgle inde i bilen

   I TILFÆLDE AF, AT DU ER LÅST UDE BILEN, ER DET VIGTIGT, AT DU BRUGER EN FAGMAND

   Derudover kan det være en fordel, hvis du fortæller os hvilken bilmodel og årgang, du kører rundt i, så vi ved det på forhånd. På den måde kan vi nemmere forberede os og hurtigere kunne låse din bil op uden du behøver at vente specielt længe.

   Alle vores bil låsesmed ansatte har den nyeste viden inden for oplukning af biler. Det bliver derfor ikke noget problem, selvom du skulle have en nyere model.

   Er uheldet ude, og er du låst ud af auto eller bagagerummet på Sjælland eller Nordsjælland, er der ikke andet at gøre end at ringe til bil låsesmed Hersted. Det kan være meget frustrerende i de tilfælde, hvor det går op for dig, at nøglen enten er låst inden i bilen, eller ligger i bagagerummet. Det er dog en situation, der kan ske for alle – og heldigvis er hjælpen dig nær. I de situationer kræver det blot en oplukning af bil. Vi har generelt gode erfaringer med at lukke alle typer låse op, hvis du er låst ude af bil.

   Generelt gør vi meget ud af at holde os opdaterede på de låse, der bliver lavet rundt omkring på bilfabrikkerne. På den måde er vi nemlig sikre på at kunne låse alle typer låse op, når du ringer til os. Når andre autolåsesmede forgæves har forsøgt at låse en billås op, er det som regel os, der bliver ringet op af kunder, fordi vi kan løse problemet.

   Vi oplever ofte kunder, der ringer og fortæller, at nøglen er låst inde i bilen eller bagagerummet. Derfor er det ikke en udsædvanlig situation for os. I tilfælde af, at din nøgle ligger i bagagerummet på Sjælland, er det ekstra vigtigt, at du fortæller os, om du har deadlock. Biler, der har deadlock, er primært Volvo, Audi og BMW. I det tilfælde kan situationen være lidt mere vanskelig, og det kræver, at vi skal bruge specialudstyr for at kunne åbne bagagerummet. Oplåsning af bagagerum er dog ikke noget problem – vi har som sagt det rette værktøj og de rigtige metoder som autolåsesmed

   HVAD KOSTER EN ÅBNING AF BIL?

   Åbning af bil og vores låsesmed bil pris i Nordsjælland og København er fra 750 kroner og op. Du skal dog være opmærksom på, at priserne kun er fra 750. Det kan godt variere alt efter hvilke udfordring det drejer sig om.

   Derudover kan priserne godt stige, hvis vi skal køre længere væk end Nordsjælland og København. Vi kører dog rundt på hele Sjælland, da vi er en af de få bil låsesmede i landet, som kan låse alle typer billåse op. Vi bestræber os på at kunne give dig en fast pris, når du ringer. Vi kan dog også køre til Jylland eller Fyn, hvis du har problemer i de områder. Det er som sagt undtagelsesvist og kun i tilfælde af, at der ikke er andre bil låsesmede, der kan være dig behjælpelig.

   Når du skal bruge en autolåsesmed til din bil, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du befinder dig i Nordsjælland eller i København. Det kan være, du ikke kan dreje nøglen i bildøren, er låst ude af bil, låst nøglen inde i bilen eller andet. Vi har som sagt mange års erfaringer på området og ved lige, hvad der skal gøres.

   Hvis du har mistet din sidste bilnøgle, eller nøglen går i stykker, er det som sagt ikke noget problem at lave en ny, da vi samarbejder med nogle af de bedste bil låsesmede i branchen til at lave nye nøgler. Indimellem kan du være heldig, at du måske har en ekstra nøgle liggende et sted. Hvis ikke det er tilfældet, kan du kontakte os, og vi kan hjælpe dig med at lave en ny. Dog er det en god idé at huske at få lavet en ekstra nøgle, så du altid kan bruge den i nødstilfælde af, at din primære nøgle skulle gå i stykker. Det kan nemlig blive en dyr affære at få lavet en ekstra nøgle, hvis du har mistede alle dine nøgler, selvom det sagtens kan lade sig gøre. I tilfælde af, at nøglen er knækket inde i låsen, bør du ikke tage resterne ud. Det kan nemlig resultere i, at låsecylinderen går i stykker eller du får sat den resterne nøgle fast langt inden i cylinderen. Uanset situationen, kan du som sagt kontakte os alle akut døgnets timer, hvis der er behov for en bil låsesmed. Her kan du kontakte os på vores akutnummer. Hvis du ikke har behov for hjælp lige nu og her, men godt kan vente lidt, kan du udfylde en formular.

   Her får du svar inden for 24 timer, hvor vi kan være klar til at rykke ud til dig og hjælpe.