OPLUKNING AF VÅBENSKAB

Hjælp til oplukning af våbenskab

Har du et våben i dit hjem, så er du via lovgivningen forpligtet til at opbevare det i et godkendt våbenskab. Der findes mange forskellige typer af våbenskabe, og nogle af dem har en fysisk nøgle, og andre har en kodelås. Det er selvfølgelig helt nødvendigt, at dit våbenskab er forsvarligt aflåst til hver en tid.

Har du et defekt våbenskab, er du nødt til enten at få det repareret eller skiftet ud.

Hersted Låseservice kan både montere et våbenskab, sætte en lås i, udskifte en lås og få åbnet det, hvis det ikke er til at lukke op. Få Hersted Låse til at klare åbningen af våbenskabet, hvis låsen ikke vil samarbejde. Har du brug for et nyt våbenskab, så klarer vi også den.

Indhent tilbud

Har du brug for en låsesmed, til åbning af dit våbenskab men vil gerne have prisen først, kan du altid ringe til os, eller indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  TYPISKE GRUNDE TIL, AT LÅSESMEDEN MÅ ÅBNE VÅBENSKABET

  Der kan være forskellige grunde til, at det er nødvendigt for låsesmeden at rykke ud til et våbenskab, der ikke umiddelbart er til at lukke op. Det kan for eksempel skyldes følgende:

  • Knækket nøgle til våbenskab
  • Våbenskabet er gået i baglås
  • Mistede nøgler til våbenskab
  • Teknologien svigter

  batteriskift til elektronisk kodelås

  Hersted Låse har stor erfaring med at rykke ud til netop sådan nogle situationer. Du bør altid kontakte en fagmand frem for at forsøge at lirke låsen op selv. Det kan nemt risikere at forværre skaden, og så er du alligevel nødt til at have en professionel til at udbedre skaden efterfølgende.

  OPLÅSNING AF VÅBENSKAB

  Det er virkelig irriterende, når du skal åbne dit våbenskab, og låsen så nægter at lade sig åbne. Det sker selvfølgelig altid på et meget ubelejligt tidspunkt, men lad nu endelig være med at gå alt for håndfast til værks, når du fortvivlet står med en lås, der driller. Det kan risikere at gøre skaden værre. Slå koldt vand i blodet, og kontakt låsesmeden Hersted. Vi er eksperter i blandt andet oplukning af våbenskabe, uanset hvad der er årsagen til, at låsen til våbenskabet ikke vil åbne. I nogen tilfælde kan vi klare oplåsningen uden at ødelægge låsen og skabet.

  HERSTED LÅSE KAN LAVE NYE NØGLER TIL DIT VÅBENSKAB

  Når du står med en våbenskab i baglås, eller en knækket nøgle til våbenskabet, så er du nødt til at få lavet nogle nye nøgler. Har du kun en nøgle til skabet, så bør du bestemt også få lavet i hvert fald én ekstra nøgle til det.

  Det gælder også, hvis du har en elektronisk lås, at du kan få lavet en ny, hvis den, du har, svigter eller for tit går i baglås. En lås skal bare virke – hver gang.

  Har du haft indbrud, og har den uvelkomne gæst forsøgt at bryde ind i dit våbenskab, så vil det nok trænge til en ny lås, og dermed må du også have et nyt sæt nøgler til skabet. Hvis selve skabet har lidt overlast, eller er det lykkedes at bryde våbenskabet op, så kan det være, at det er et helt nyt og mere sikkert skab, du skal have.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   NÅR DIT VÅBENSKAB ER GÅET I BAGLÅS

   En lås kan gå i baglås. Det vil sige, at den ikke lige lader sig åbne. Det kan ske både for en fysisk nøgle og for en elektronisk lås. Det kan godt være meget frustrerende, at låsen ikke vil samarbejde. Det fører typisk til, at du forsøger flere gange, og somme tider vil det også være nok til, at låsen går op. Andre gange er låsen stædigt og uhjælpeligt gået i baglås. Du må ikke gøre andet, end du plejer, for at få låsen op. Det kan risikere at skade låsen.

   Lykkes det ikke at få låsen op, så er det låsesmeden Hersted, du skal have fat i. Det kan være, at låsen er blevet slidt, eller der kan være et andet problem med den. I hvert fald skal den nok blive klaret. Der er jo ikke meget ved at have dine våben forsvarligt låst inde i et skab, som du ikke kan låse op. Det skal bare fungere.

   ØDELAGT NØGLE TIL VÅBENSKAB

   En knækket nøgle til en lås er en klassiker. Det sker jo, at en nøgle bliver slidt, og en dag kan den ikke holde til at blive drejet hårdt om længere. Så knækker den, og enten er den umulig at dreje om, eller spidsen af nøglen sidder inde i nøglehullet.

   Så er det altid nemt at være bagklog og bebrejde dig selv, at du ikke i tide fik lavet en ekstra kopi af nøglen. Det nytter i hvert fald ikke. Du skal heller ikke forsøge at grave nøglen ud. Derved kan du ødelægge låsen, og så skal den skiftes ud bagefter.

   Det gode råd er, at du kontakter låsesmeden hersted og får os til at komme og klare problemet med den ødelagte nøgle til våbenskabet. Så bliver det klaret på professionel vis, og du kan samtidig få lavet en eller flere ekstranøgler. Dem skal du naturligvis opbevare forsvarligt.

   PS: ikke inden i skabet

   HAR DU BRUG FOR ET NYT VÅBENSKAB?

   Har du et våbenskab, som skal skiftes ud, eller har du brug for et, der er større eller mere sikkert, så kan låsesmed Hersted også være dig behjælpelig med det. Vi har et godt udvalg af virkelig gode og sikre våbenskabe og andre sikkerhedsskabe til salg, og vi kan også montere det.

   Du bør vælge et sikkert våbenskab, og det skal være stort nok til at kunne opbevare alle dine våben – også hvis du har planer om at anskaffe dig nogle flere.

   Lad Hersted Låse rådgive dig og servicere dig med hele pakken i forhold til dit nye våbenskab.