Oplukning af pengeskab

Hvis dit pengeskab er gået i baglås, eller du har tabt nøglen til det, så har du brug for en autoriseret låsesmed, der kan forene dig med dine værdier igen. Vores specialister er eksperter i oplukning af pengeskabe, og det gælder både dem, der kræver en nøgle og dem, der har en elektronisk lås.

Oplukning af pengeskab og nye nøgler til dig

Når du skal have åbnet et pengeskab, der kræver en nøgle, er det naturligvis nødvendigt at have denne nøgle.

Hvis du dog har tabt nøglen, eller den er gået i stykker, så er det nødvendigt at kontakte en låsesmed for at få åbnet dit pengeskab.

Efter oplukningen, tilbyder vi, at du kan få lavet nye nøgler, så den tabte, ikke kan komme tilbage og blive brugt imod dig, og vi laver gerne så mange kopier af den, som du har behov for.

Det skal dog nævnes, at jo flere nøgler der er, jo større er risikoen for, at de falder i de forkerte hænder. Sørg derfor kun for at have det absolut nødvendige antal nøgler og kontakt os det sekund, en af dem forsvinder.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Hvornår skal du bruge en låsesmed til pengeskab

  Der kan være mange grunde til, at du har brug for en låsesmed til oplukning af dit pengeskab, men det kommer typisk af, at du enten har mistet nøglen, låsen i skabet er gået i stykker eller batteriet er løbet tør,

  Den anden grund er dog den, de fleste undrer sig mest over, men det er også den, de færreste kan gøre for eller gøre noget ved.

  Et pengeskab skal naturligvis være beregnet til, at det er stort set umuligt at bryde ind i, og derfor er låsen også noget mere hårdfør end så mange andre steder.

  Når den så endelig går i stykker, så sidder du også i saksen og har ingen anden mulighed end at bruge en specialist. Hersted Låseservice er specialiseret i at åbne alle typer pengeskabe, og vi kan naturligvis også hjælpe dig.

  TYPISKE GRUNDE TIL ÅBNING AF PENGESKAB AF LÅSESMEDEN

  Der er mange forskellige grunde til at du kan have brug for hjælp til at åbne dit pengeskab og i langt de fleste tilfælde kan vi hjælpe dig hurtigt. Overordnet findes der to typer pengeskab låse:

  • Pengeskabe med nøglelås
  • Pengeskabe med elektronisk lås

  I begge tilfælde kan der være en række forskellige grunde til at du pludselig ikke kan få døren op og komme ind i skabet. Lige meget hvad, er det altid en god ide at finde en professionel til at hjælpe dig med opgaven – og her er vi et oplagt valg, fordi vi arbejder direkte sammen med en lang række af fabrikkerne.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Åbning af pengeskab med elektronisk lås

   De typiske problemer med et elektronisk pengeskab er enten, at låsen er løbet tør for strøm og dermed ikke virker længere, eller at du har glemt koden og ikke kan nulstille skabet.

   I begge tilfælde er det nødvendigt med en autoriseret låsesmed til oplukning af det låste skab, hvor du bagefter enten kan få nulstillet koden, eller den elektroniske lås igen kan blive tilsluttet strøm, hvilket typisk kræver nye batterier.

   Der kan dog stadig ske de samme ting som med et klassisk pengeskab med nøgle, hvad angår dør, hængsler og låse. Vi anbefaler derfor, at et pengeskab ikke står åbent eller ulåst i længere tid end højst nødvendigt, da dette vil minimere risikoen for, at det går i baglås, og du har brug for vores hjælp. Vi hjælper gerne, men vi ser hellere, at dine værdier er inden for din rækkevidde, og du ikke har behov for os.

   Åbning af pengeskab med nøgle

   Hvis dit pengeskab er en model, der kræver en nøgle for at kunne åbne skabet, så er denne nøgle også typisk en del af problemet. Som nævnt, så kan det ske for alle, at man taber eller mister en nøgle, men det sker også hyppigt, at en skrøbelig eller gammel nøgle knækker i låsen og dermed gør denne ubrugelig. 

   Derudover kan selve låsen blive slået skæv, da døren på et pengeskab typisk er meget tung og ikke giver meget luft til kanten af skabet.

   Dette betyder, at hængslerne hurtigt kan blive skæve, og døren dermed kan ramme ind i skabet og slå låsen i stykker. I disse tilfælde kræver det en ny lås eller endnu værre et helt nyt pengeskab.

   ER DIT PENGESKAB GÅET I BAGLÅS?

   Lige meget hvad du har liggende i dit pengeskab og, om der er tale om et skab, der bruges privat eller til erhverv, så kan der opstå problemer og du kan få brug for hjælp til oplåsning af dit pengeskab. Vi har specialiseret os i åbning af pengeskabe fra forskellige leverandører og samarbejder med en lang række af fabrikkerne.

   Det betyder, at hvis du mangler en låsesmed til at åbne dit pengeskab, så er vi klar! Gennem mange års arbejde indenfor området har vi specialiseret os indenfor området og ved, hvordan skabene åbnes på en sikker og skånsom måde, der søger for at dine værdigenstande i skabet ikke tager skade.

   BRUG FOR NYT PENGESKAB?

   Ud over en låsesmed til dit pengeskab tilbyder vi også salg og montering af nye pengeskabe. Alle vores låsesmede er uddannede og kan derfor altid vejlede dig til valg af det helt rigtige skab i vores sortiment. Det er vigtigt at kende de mange funktioner og modeller, så du kan være sikker på at du får det du gerne vil.

   Alt efter, hvad dine behov er, fører vi derfor både forsikringsgodkendte modeller samt ikke godkendte modeller og tager gerne en snak med dig, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst til netop dine behov. Giv os et kald eller send en mail med dine spørgsmål, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et tilbud til dig på netop det pengeskab du har brug for!