Oplukning af pengeskab

MANGLER DU HJÆLP TIL OPLUKNING AF DIN DØR ELLER LÅS?

Er dit pengeskab gået i baglås, så har vi altid en uddannet og erfaren låsesmed klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring indenfor faget kan du altid være sikker på, at vores medarbejdere er både uddannede indenfor området og har specialiseret sig yderligere i åbning af pengeskab. For dig betyder det, at du altid kan være sikker på disse ting, når du vælger os til at hjælpe dig med oplukning af dit pengeskab:

 • Hurtig udrykning på hele Nordsjælland og København
 • Akut døgnåbent og udrykningstid på 30 minutter i hele området
 • Professionelle og erfarne låsesmede

Vejledning og hjælp, hvis der skal vælges nyt Pengeskab

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  HERSTED LÅSE KAN LAVE NYE NØGLER TIL DIT PENGESKAB

  Det er ikke altid et defekt pengeskab, der gør, at du har brug for hjælp fra en låsesmed til pengeskab. I nogle tilfælde kan det være at du mistede din nøgle til dit pengeskab og har brug for en ny.

  Hos Hersted Låse laver vi også kopier af din nøgle, hvis den er blevet væk. Alt efter hvilket pengeskab du har, er der forskellige tilgange, hvis der er brug for nye nøgler og vi kan hjælpe dig med dem alle.

  Har du mistet den ene nøgle er det altid en god i de at overveje, om der skal et nyt sæt nøgler til, så du er helt sikker på at der ikke er nogen, der kan misbruge den gamle nøgle. Mister du begge nøgler skal låsesmeden udføre en åbning af dit pengeskab for herefter at sætte en ny lås i.

  TYPISKE GRUNDE TIL ÅBNING AF PENGESKAB AF LÅSESMEDEN

  Der er mange forskellige grunde til at du kan have brug for hjælp til at åbne dit pengeskab og i langt de fleste tilfælde kan vi hjælpe dig hurtigt. Overordnet findes der to typer pengeskab låse:

  • Pengeskabe med nøglelås
  • Pengeskabe med elektronisk lås


  I begge tilfælde kan der være en række forskellige grunde til at du pludselig ikke kan få døren op og komme ind i skabet. Lige meget hvad, er det altid en god ide at finde en professionel til at hjælpe dig med opgaven – og her er vi et oplagt valg, fordi vi arbejder direkte sammen med en lang række af fabrikkerne.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   ÅBNING AF PENGESKAB MED NØGLELÅS

   Hvis du har et pengeskab, der skal åbnes med en nøgle, kan der være mange forskellige grunde til at du ikke kan åbne det. I mange tilfælde er det enten fordi spidsen af nøglen er knækket af inde i låsen, fordi riglerne (de metalstænger, der låser skabet) er blevet trukket skæve eller, fordi selve døren eller de hængsler den er fæstet med har løsnet sig eller er blevet skæve, hvilket kan føre til at dit pengeskab går i baglås.

   Det er vigtigt at huske på, at døren til et pengeskab ofte er tung og derfor ikke bør stå åben i lang tid ad gangen, fordi det lægger unødvendigt pres på hængslerne. På samme måde er det vigtigt, at riglerne er trukket ind, når du lukker døren til skabet, så de ikke bliver slået skæve af at ramme mod kanten af skabet.

   ÅBNING AF ELEKTRONISK PENGESKAB

   Har du et pengeskab med elektronisk lås, kan der også opstå problemer med at åbne døren her. Oftest vil det dog være fordi låsen bruger batterier, der er ved at løbe tør. I de tilfælde vil dit pengeskab give dig en advarsel, når det er ved at være tid.

   Med de elektroniske låse kan der dog opstå de samme problemer med riglerne eller hængslerne som på de klassiske skabe og i de tilfælde kan du altid ringe efter en professionel låsesmed til pengeskabe hos os, så vi kan hjælpe dig.

   ER DIT PENGESKAB GÅET I BAGLÅS?

   Lige meget hvad du har liggende i dit pengeskab og, om der er tale om et skab, der bruges privat eller til erhverv, så kan der opstå problemer og du kan få brug for hjælp til oplåsning af dit pengeskab. Vi har specialiseret os i åbning af pengeskabe fra forskellige leverandører og samarbejder med en lang række af fabrikkerne.

   Det betyder, at hvis du mangler en låsesmed til at åbne dit pengeskab, så er vi klar! Gennem mange års arbejde indenfor området har vi specialiseret os indenfor området og ved, hvordan skabene åbnes på en sikker og skånsom måde, der søger for at dine værdigenstande i skabet ikke tager skade.

   BRUG FOR NYT PENGESKAB?

   Ud over en låsesmed til dit pengeskab tilbyder vi også salg og montering af nye pengeskabe. Alle vores låsesmede er uddannede og kan derfor altid vejlede dig til valg af det helt rigtige skab i vores sortiment. Det er vigtigt at kende de mange funktioner og modeller, så du kan være sikker på at du får det du gerne vil.

   Alt efter, hvad dine behov er, fører vi derfor både forsikringsgodkendte modeller samt ikke godkendte modeller og tager gerne en snak med dig, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst til netop dine behov. Giv os et kald eller send en mail med dine spørgsmål, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et tilbud til dig på netop det pengeskab du har brug for!