OPLUKNING AF VÆRDISKAB

Vi vil alle gerne kunne sikre vores værdier og en af de bedste måder at gøre dette på, er ved at anskaffe sig et værdiskab.

Disse skabe er enormt vanskelige at bryde op, og de fungerer derfor som det perfekte skattekammer for de ting, du for alt i verden ikke har lyst til at miste. Der er dog bare et enkelt problem, for hvad hvis låsen driller?

Hvis det sker, så er det godt, at vores låsesmed er klar til at hjælpe dig med oplukning af dit værdiskab, så du igen kan få fat på de ting, der betyder så meget for dig, at du putter dem i skabet i første omgang.

Vi kører ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland og er klar til at hjælpe dig, når du har brug for åbning af dit skab.

Få hjælp til oplukning af dit værdiskab

Når du ikke kan komme ind i dit værdiskab, så er du i store problemer, da dine vigtigste og mest værdifulde genstande befinder sig på den anden side af døren. Heldigvis er vi der for dig og står klar til oplukning af skabet, så du endnu engang har adgang til dine værdigenstande.

Når vores autoriserede låsesmede kommer ud til dig og dit skab, så tager vi altid et særligt hensyn til, hvilket skab du har, og hvordan det er låst. Vi sørger naturligvis for at gøre alt, hvad der står i vores magt for ikke at beskadige skabet, mens vi åbner låsen, men det kan i nogle tilfælde desværre være nødvendigt med en ny lås eller endnu værre et nyt skab, hvis det gamle ikke kan reddes.

Du skal heller ikke være nervøs, hvis du er på farten eller har travlt af andre årsager, da vi typisk kan være hos dig på mindre end en halv time og løse dit problem, så du ikke blot kan få dine værdier tilbage, men også kan skynde dig videre i din hverdag, da vi er klar over, at problemer som disse gerne skal løses ekstra hurtigt.

Indhent tilbud

Har du brug for en låsesmed, til åbning af dit våbenskab men vil gerne have prisen først, kan du altid ringe til os, eller indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Oplukning af dit værdiskab, når det går i baglås

  Låsen i et værdiskab er en avanceret størrelse, da den skal være så godt som umulig at bryde op, men som med mange andre avancerede ting, så kan sådan en lås også være enormt lunefuld og drille på mærkelige måder. Hvis dette sker, og dit skab har lyst til at gå i baglås, så kontakt os hurtigst muligt, og vi sender en låsesmed ud for at klare oplukningen på rekordtid.

  Hvad end problemet er selvforskyldt eller ej, er det naturligvis vigtigt, at du får det løst så hurtigt som muligt.

  Hvorfor er det så gået i baglås? Ja, det kan der være mange grunde til, og nogle af dem kan du ikke gøre for, da låsen ganske enkelt bare kan gå i stykker uden varsel. Andre typiske årsager er blandt andet slag eller stød, der rammer låsen og slår den skæv, og dette kan være svært at undgå, når der er meget lidt luft mellem de forskellige dele af skabet og låsen. Derfor er det teknisk set selvforskyldt, men du skal ikke slå dig selv i hovedet over det, da der ikke er meget, du i praksis kunne gøre anderledes.

  Vi åbner værdiskabe med både nøgle og kodelås

  Der findes grundlæggende to slags værdiskabe, hvor den ene slags har en nøglelås, og den anden har en kodelås. Vi har heldigvis erfaring med oplukning af begge typer låse, selvom de kræver hver deres metode til det. 

  Med en nøgle er det oftest netop nøglen, der er problemet, da den kan knække i låsen, mens det med en elektronisk kodelås typisk er elektronikken, der er i stykker. Vi tager altid et grundigt kig på dit skab og sikrer os, at vi tager de rigtige metoder i brug for at spare dig for besvær og andet bøvl. Vi er også behjælpelige med at installerede nye låse, hvis du ønsker det og har et stort udvalg, der passer til alle situationer.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   BRUG FOR NYT VÆRDISKAB?

   Har du brug for et nyt værdiskab, er der også hjælp at hente hos os i Hersted Låseservice.

   Du kan se et stort sortimentet på vores hjemmeside, og udvalget omfatter både almindelige skabe og skabe, der er specifikt forsikringsgodkendte.

   Uanset dit behov har vi med garanti et skab, der passer perfekt til dig. Og vi leverer og monterer naturligvis.

   Kontakt os for et gratis tilbud

   Har du spørgsmål til et produkt, du har købt hos os? Overvejer du at købe et nyt pengeskab, våbenskab eller værdiskab? Har du brug for oplukning af bilen, nyt sæt nøgler til værdiskabet eller garagen? Eller vil du vide, hvor meget det kommer til at koste, hvis du skifter låsene i hjemmet ud?

   Har du brug for oplukning af et skab eller udskiftning af en lås, så kontakt os med det samme, og vi sender en specialist ud til dig. Vi løser alle dine låseopgaver, hvad enten de er store eller små, og vi sætter en ære i at passe så godt på dine låse som overhovedet muligt, så de ikke tager skade af vores arbejde.