OPLUKNING AF VÆRDISKAB

OPLUKNING AF VÆRDISKAB

Forsikrings godkendte værdiskabe har mange fordele – og én seriøs ulempe. Hvis du pludselig ikke kan åbne skabet, er du nemlig afskåret fra nogle af de genstande, der betyder mest for dig. Heldigvis står vi hos Hersted Låseservice altid akut klar med låsehjælp i alle afskygninger til dit værdiskab.

SIKKER OG SKÅNSOM SERVICE

Hos Hersted Låseservice hjælper vi dig gerne med åbning og oplukning af dit værdiskab. Vi har akut døgnvagt i både Københavns området og i Nordsjælland, og dette betyder, at vi som regel kan nå frem til dig inden for 30 minutter.

Alle vores låsesmede er uddannet inden for feltet og specialister i åbning af både våbenskabe, pengeskabe, brandskabe og værdiskabe. Vi har dertil en effektiv, sikker og skånsom fremgangsmåde, som er 100% smertefri for dine værdigenstande.

Indhent tilbud

Har du brug for en låsesmed, til åbning af dit våbenskab men vil gerne have prisen først, kan du altid ringe til os, eller indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  HERSTED LÅSESERVICE KAN LAVE NYE NØGLER TIL DIT VÆRDISKAB

  Der er næsten ikke noget mere frustrerende end en lås, der ikke virker. Du lirker måske nøglen frem og tilbage, stikker den i låsen og trækker den ud igen, og lige vidt kommer du.

  Livet er for kort til den slags kvaler, og derfor står vi hos Hersted Låseservice naturligvis til rådighed i forbindelse med fremstillingen af nye nøgler til alle de slags låse, som dit hjem måtte omfatte.

  ER DIT VÆRDISKAB GÅET I BAGLÅS?

  Der kan være flere grunde til, at dit værdiskab går i baglås. Enten skyldes det, at du har anskaffet dig en defekt model. I sådan et tilfælde skal du naturligvis ikke selv betale for at få problemet løst. Alle forhandlere er nemlig omfattet af den danske reklamationslov. Det kan også være, at du selv er kommet til at ødelægge låsen, og dette kan ske på mange måder.

  Hvad end problemet er selvforskyldt eller ej, er det naturligvis vigtigt, at du får det løst så hurtigt som muligt.

  TYPISKE GRUNDE TIL ÅBNING AF VÆRDISKAB AF LÅSESMEDEN

  Hos Hersted Låseservice får vi rigtig mange henvendelser fra folk, der pludselig ikke kan få åbnet deres værdiskab. Langt de fleste af henvendelserne beror på, at ejeren har mistet nøglen til sit værdiskab, eller glemt at skifte batteri til deres kodelås.

  Nøglen til værdiskabe kan være relativt lille, og mange mener, at det er for risikabelt at fæstne nøglen til deres almene nøglebundt. Får du for eksempel stjålet din taske, er skurken nemlig i besiddelse af både dit sygesikringskort og derved din adresse og nøglerne til både hus, haveindgang og diverse pengeskabe og værdiskabe. Derfor lægger du måske skabets nøgler et hemmeligt sted i hjemmet, men det er jo ikke til at vide, om din partner eller dine børn finder nøglen og kommer til at forlægge den. Uanset hvad er det ganske irriterende, når nøglen bliver væk.

  Måske er du alt for varsom til at forlægge dine nøgler. Men du kan alligevel ende i en situation, hvor du ikke kan få adgang til dit værdiskab.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   BRUG FOR NYT VÆRDISKAB?

   Har du brug for et nyt værdiskab, er der også hjælp at hente hos os i Hersted Låseservice.

   Du kan se et stort sortimentet på vores hjemmeside, og udvalget omfatter både almindelige skabe og skabe, der er specifikt forsikringsgodkendte.

   Uanset dit behov har vi med garanti et skab, der passer perfekt til dig. Og vi leverer og monterer naturligvis.

   KONTAKT OS

   Har du spørgsmål til et produkt, du har købt hos os? Overvejer du at købe et nyt pengeskab, våbenskab eller værdiskab? Har du brug for oplukning af bilen, nyt sæt nøgler til værdiskabet eller garagen? Eller vil du vide, hvor meget det kommer til at koste, hvis du skifter låsene i hjemmet ud?

   Hvis din henvendelse er akut, er du mere end velkommen til at kontakte vores akut døgnvagt, der som regel rykker ud inden for en halv time. Har du for eksempel låst dig ude, går det ikke, at der går en halv nat, før hjælpen ankommer.

   Hvis din henvendelse er af mere generel karakter, kan du benytte kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelsen inden for 24 timer, dog kan der i særligt travle perioder gå lidt længere tid. Har du ikke fået svar? Så ring blot til vores akut døgntelefon.