Låsesmed bil

Vi er dem, du ringer til, når du har brug for en låsesmed til din bil. Vi har mange års erfaring med at åbne låste biler, og vi har specialiseret os indenfor dette felt af branchen, så vi kunne blive de absolut bedste til at løse din opgave.

 1. Vi rykker ud med det samme – oftest fremme inden for 30 min
 2. 100% tilfredshedsgaranti
 3. 100% Åbningsgaranti

Akut låsesmed til din bil uanset tidspunkt

Uheld sker ofte på de mest belastende tidspunkter, og det inkluderer selvfølgelig også, at du har låst dig ude af din bil.

Derfor kører vi altid akut ud til dig, når du har behov for det i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor du trygt kan ringe til os døgnet rundt.

Vi er oftest hos dig på mindre end 30 minutter, og vi åbner din lås nemt og elegant, så du kan komme videre i dagens tekst.


Vi garanterer, at vi kan åbne din låste bil, og derfor tør vi godt sige, at hvis vi imod al forventning ikke er i stand til det, så bliver du selvfølgelig hverken faktureret for tid eller arbejde, da vi ikke har holdt vores løfte til dig.

Vi regner dog ikke med, at dette kommer til at ske, da vi er eksperter i at åbne låste biler, og vi altid gør det med fokus på, at låsen skal være ubeskadiget bagefter, så andre ikke kan åbne din bildør, når du ikke holder øje med den.
 

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Vores låsemed åbner din bil uanset mærke og model

  Vi oplever desværre alt for ofte kunder, der kontakter os, fordi andre firmaer ikke har været i stand til at åbne deres biler igen, efter de er blev låst ude af dem.

  Derfor har vi sat alle kræfter ind for at blive Danmarks bedste til biloplukning og vi er i dag i stand til at hjælpe dig med din bil, ligegyldigt hvilket mærke og hvilken model det måtte dreje sig om.

  Alle vores låsesmede er selvfølgelig fuldt autoriserede og certificerede, og de bliver konstant videreuddannede og har adgang til det nyeste udstyr, så vi kan løse alle opgaver.

  Vi sikrer os, at alle låse bliver åbnet fuldt forsvarligt og sikkert, så de ikke tager skade, og din bil er nøjagtigt så sikker, som før vi ankom, og skulle det imod al forventning ske, at der findes en lås, vi ikke kan åbne, så kommer det ikke til at koste dig en krone. Det er vores åbningsgaranti og bevis på vores tillid og tro på egne evner.

  Hvad indebær vores åbningsgaranti?

  Vores åbningsgarantier gældende, hvis din lås i forvejen ikke er i stykker, når vi ankommer. Det sker i ekstremt få tilfælde. 

  Er der ikke noget galt med din lås, vil du ikke blive faktureret, hvis vores låsesmed ikke kan åbne din bil. Da vi er landets bedste til biloplukning , tør vi godt love vores kunder det, når de er låst ude af bil.

  Vi er meget omhyggelige i vores arbejde og kan forsikre dig om, at vi vil levere et godt stykke arbejde.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Du kan trygt og roligt kontakte os allerede i dag, hvis du har låst dig ude af din bil af den ene eller anden årsag.

   Vi kommer med det samme og får dig tilbage på vejene, og alt du skal gøre er at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med at få løst dit problem.

   Vi kører akut ud til dig, uanset hvor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland du måtte befinde dig, og vi gør det døgnet rundt alle årets dage, så vi kan hjælpe, når uheldet er ude, om det sker aften, nat, weekend eller helligdag, og vi kan åbne din bil for helt ned til 750 kroner, så du ikke skal bekymre dig om prisen, når du kontakter os.

   Vores personale sidder altid klar til at hjælpe dig med dit problem, uanset om det er akut eller ej, og du kan når som helst kontakte os på telefon, via sidens kontaktformular eller på e-mail, så vi kan åbne din bil for dig.