Autolåsesmed

Vi er din autolåsesmed, når du har brug for sådan en til at åbne din bil.

Vi kan åbne alle slags biler, og vi gør det døgnet rundt, da man aldrig kan vide, hvornår man har låst sig ude.

Vi er derfor også oftest fremme hos dig i Storkøbenhavn eller Nordsjælland på mindre end en halv time, Når du skal bruge hjælp til  biloplukning 

 1. Vi rykker ud med det samme – oftest fremme inden for 30 min
 2. 100% tilfredshedsgaranti
 3. 100% Åbningsgaranti

 

Autolåsesmed i København og Nordsjælland

Hvis du bor i København eller Nordsjælland, kan du bestille en af vores autolåsesmede, når uheldet er ude. 

Det kan jo ske for alle, at man har mistet nøglen, eller glemt den inden i sin bil. Det sker oftest på de mest ubelejlige tidspunkter. 

Når du kontakter os, skal du ikke tænke på, om vi kan åbne din bil – for det kan vi nemlig med garanti med vores låsesmed bil service. 

Hersted Låseservice tilbyder altid at give en fastpris, som starter fra 750. kr. Vores specialister kører døgnet rundt for at sikre at vi kan åbne din bil, selv på de mest ubelejlige tidspunkter, bla. Ved nytårsaften, juleaften osv. 

Er uheldet sket? Kontakt os nu, så kommer vi med det samme. 

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Akut autolåsesmed til dig

  Hvorfor sker uheld altid på de værste tidspunkter?

  Fordi skæbnen kan være ond og ubarmhjertig. Derfor er vi der altid som din autolåsesmed til at klare ærterne, når uheldet opstår. Det er jo sjældent, at man låser sig ude af sin bil klokken halv fire på en tirsdag, men det sker derimod altid om aftenen, natten, i weekenden, eller Gud forbyde det juleaften.

  For os er det dog ligegyldigt, hvornår uheldet indtræffer, da vi ser det som vores forbandede pligt at hjælpe dig uanset tidspunkt. Fra du ringer til os, til vi er hos dig og din låste bil går der sjældent mere end 30 minutter, og vi kører ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland for at åbne din låste bil og give dig muligheden for at komme derhen, som du har brug for.

  Autolåsesmed med åbningsgaranti

  Grunden til vi “kun” har 99% åbnings-garanti, i stedet for 100% er fordi vi ikke på forhånd kan vide om din lås er gået i stykker.

  Er der ikke noget galt med din lås, har du åbningsgaranti. Kan vores autolåsesmed ikke åbne din bil, vil du ikke blive faktureret. Det tør vi godt at love, da vi er landets bedste til at hjælpe vores kunder, der er låse ude af bil

  Vi er meget omhyggelige i vores arbejde og kan forsikre dig om, at vi vil levere et godt stykke arbejde, hvad end du har brug for ved en autolåsesmed.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Danmarks bedste autolåsesmed

   Vi tør godt proklamere, at vi er landets bedste autolåsesmede, og vi kan åbne alle biler, da vores folk er de bedste i branchen.

   Vi har derfor også åbningsgaranti, så du ved, at vi altid er i stand til at åbne din bil, og hvis vi imod al forventning skulle fejle i vores forsøg, så vil vi ikke blot forlade dig med vores hoveder bøjet i skam, men du vil heller ikke blive faktureret en eneste krone af kongelig dansk mønt.

   Vi løser altid alle opgaver fuld professionelt og kompetent, og vi sikrer os, at din lås ikke bliver beskadiget under vores arbejde med at åbne din bil, da du ikke skab bekymre dig om bagefter, om den stadig kan holde biltyve væk, når du er inde og handle. Vi foretrækker derfor at dirke låsen, indtil de åbner sig for os frem for at halvvejs splitte den ad og tvinge os vej til din bil. Det er en af de forsikringer, du får ved at benytte os, da vi har styr på alle billåse og kan derfor åbne dem, uden det ødelægger din bil.

   Kontakt din Autolåsesmed i dag

   Du kan altid døgnet rundt kontakte os, når du har brug for en autolåsesmed i topklasse. Vi kører ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland og gør det til en fast lav pris, så du slipper for skjulte gebyrer, der overrasker dig, når regningen ankommer. Vi kan kontaktes alle årets 365 dage og alle timer på døgnet, fordi du skal kunne få en autolåsesmed til at åbne din bil for dig uanset tidspunktet, og vi hjælper dig igennem hele forløbet fra start til slut, hvis du har nogen spørgsmål.