Låsesmed Hellerup

DIN NÆSTE LÅSESMED I HELLERUP

Er uheldet ude, bor du i Hellerup og har mistet din nøgle eller fået den stjålet, så er det os, du skal kontakte.

Vi er lokale låsesmed nær Hellerup, der står til rådighed alle tidspunkter på døgnet ved akut sager.

Vi hjælper med alt lige fra oplukning af hoveddør til oplukning af pengeskab eller omkodning af låse. Derudover har vi mange års erfaring inden for området. Alle vores ansatte er udannede og autoriserede låsesmede, der har et bredt vidensfelt inden for området. Du skal derfor ikke tvivle med at kontakte os, hvis du har brug for akut service eller reparation.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  AUTO LÅSESMED

  Står du en situation, hvor dine nøgler til bilen enten er blevet stjålet eller tabt, og kan du ikke komme ind?

  Udover at dække låsesmedsopgaver i hjemmene rundt omkring, så er vi også en auto låsesmed. Vi hjælper dig med at lukke din bildør op igen, hvis uheldet skulle være ude. I de tilfælde sørger vi for at gøre det med forsigtighed. Vi vil medbringe særudstyr, der forsigtigt og effektivt vil kunne åbne din bildør uden, at du skal frygte, den går i stykker.
  Udover at være meget omhyggelige i vores arbejde, så har vi udstyr og erfaring til at kunne åbne låse på alle bilmærker. Har du en Mercedes, en BMW eller hvilket som helst andet mærke, skal du ikke tvivle med at kontakte os. Vi hjælper på alle tidspunkter af døgnet ved akut sager – også selvom du måske selv vil mene, at det er et ubelejligt tidspunkt.

  • Vi hjælper med oplukning af bildøre uanset mærke
  • Vi er en auto låsesmed med døgnvagt, der også hjælper i akutte situationer uanset tidspunkt
  • Bor du i Hellerup, kan vi ofte være fremme inden for 30 minutter
  • Vi har stor erfaring inden for området og har udstyr med de rigtige sikkerhedsfunktioner

  OPLUKNING AF HOVEDDØR

  Hos Hersted Låseservice sørger vi også for at komme dig til undsætning, hvis du ikke kan åbne din hoveddør. Vores telefon er altid åben, og du kan ringe til os lige i det øjeblik, det går op for dig, at du ikke kan finde din nøgle. Vi er en låsesmed i Hellerup, der kører ud i lokalområderne. Derfor sørger vi for at skynde os, så vi i de fleste tilfælde senest vil være hos dig 30 minutter efter, du har kontaktet os. For os er det nemlig vigtigt, at du ikke skal vente flere timer på, at vi kan rykke ud. Derfor bestræber vi os på at komme så hurtigt, vi kan.

  Har du mistet din nøgle eller fået den stjålet, er der ikke så mange andre muligheder end at kontakte en låsesmed. Hos Hersted Låseservice er vi blandt andet uddannede i oplukning af hoveddøre med forsigtighed. Netop derfor er vi udstyret med de nyeste redskaber, der kan lukke enhver hoveddør op, hvis uheldet er ude.

  • Hos Hersted Låseservice kan du få hjælp til oplukning af din hoveddør, hvis der er behov for det
  • Vi står til akut rådighed alle timer i døgnet og kan ofte være hos dig inden for en halv time
  • Vi har det nyeste udstyr, der sørger for, at dine døre eller låse ikke går i stykker
  • Alle vores medarbejdere har de rette erfaringer til at løse opgaverne, så de kan åbne alle døre

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   OPLUKNING AF PENGESKAB I HELLERUP

   Har du et pengeskab – og har du mistet eller fået stjålet nøglerne? Så er det os, du skal kontakte. Vi kører akut ud til dig, der bor i Hellerup inden for kort tid. Det betyder, at lige så snart du kontakter os, sørger vi for at køre med det samme. Her kan du ofte forvente, at det vil tage 30 minutter ved akut sager. Udover at hjælpe med oplukning af hoveddør og udover at være en auto låsesmed i Hellerup, så hjælper vi også med oplukning af pengeskabe.

   Vi sikrer dig, at vi kan åbne pengeskabet uden, at det vil gå udover dine værdier. Vi har nemlig de rette ressourcer og værktøjer til at udføre oplukningen så sikkert som muligt. Alle vores låsesmede er både uddannede og certificerede i at låse pengeskabe op – også selvom de skulle være mere avancerede.

   Udover at vi er i stand til at oplukke pengeskabe, forhandler vi også pengeskabe til dig, der mangler et nyt.

   • Hersted Låseservice tilbyder sikker og omhyggelig oplukning af pengeskabe i Hellerup
   • Vi er uddannede og autoriserede til at lukke selv de mest avancerede pengeskabe op
   • Vi rykker ud alle tidspunkter af døgnet ved akut sager, så du kan føler dig tryg
   • Mangler du et pengeskab, forhandler vi også forskellige mærker

   OMKODNING AF LÅSE

   Vi er en låsesmed nær Hellerup, der tilbyder mange forskellige arbejdsopgaver. Derfor skal du heller ikke tvivle med at kontakte os, hvis du har brug for at omkode dine låse. En sådan omkodning kan ske på baggrund af flere ting. Det kan være, du har mistet nøglen og ikke ved, hvor den befinder sig. Det kan også være, du ved, at den er blevet stjålet. Omkodning af låse kan også være en god idé, hvis du lige er flyttet.

   Alle ovenstående ting er vigtige for at sikre dit hjem. Ved at omkode alle dine låse, laver vi nemlig en omlægning af låsecylinderne. På den måde kan du i fremtiden føle dig meget mere sikker. Er nøglen blev stjålet, eller er du flyttet i ny bolig, kan du nemlig ikke sikre dig mod tyveri, medmindre du omlægger dine låse. Gør du ikke det, kan du risikere, at forsikringen ikke vil dække indbruddet, i tilfælde af at uheldet er ude.

   • Hos Hersted Låseservice tilbyder vi omkodning af låse alle timer i døgnet ved akut sager
   • Vi sørger for, at du kan føle dig mere sikker i eget hjem
   • Vi omkoder dine låse uanset, om det er erhverv eller privat

   LÅSE SERVICE OG REPARATION

   Generelt går vi hos Hersted Låseservice i Hellerup meget op i at levere den bedste service til dig, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem. Netop derfor står vi klar til at rykke ud af på alle tidspunkter af døgnet ved akut sager. Vi har mange forskellige arbejdsopgaver og hjælper med alt lige fra biloplukning til oplukning af hoveddør, oplukning af pengeskabe, omkodning af låse og låsemontering. Derudover står vi altid til rådighed, hvis dine låse er gået i stykker.
   Alle vores ansatte er uddannede og autoriserede inden for området og er derfor i stand reparere alle låse med det rette udstyr. Vi anbefaler, at du kontakter os, hvis du oplever, at din lås er begyndt at drille. Pludselig kan du nemlig ende i en situation, hvor du slet ikke kan få låsen op.

   • Vi tilbyder service hele døgnet rundt og besidder mange forskellige arbejdsopgaver
   • Vi hjælper dig med at reparere din lås, hvis den driller
   • Alle vores ansatte bruger produkter af høj kvalitet til at løse opgaverne, så vi kan levere den rette service til dig
   • Vi kan ofte være fremme allerede 30 minutter efter, du har kontaktet os

   Indhent tilbud

   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    LÅSEMONTERING

    Udover omkodning af låse, omkodning af hoveddør og oplukning af pengeskabe, så hjælper vi dig også med at montere låse. Vi er din lokale låsesmed nær Hellerup, der sørger for, at du kan føle dig tryg i dit eget hjem. Har du været udsat for tyveri, eller vil du bare gerne sikre sig mod eventuelle indbrud, så vejleder vi dig i, hvilke låse, du bør købe. Hos Hersted Låseservice har vi mange års erfaring inden for låsemontering. Derfor sørger vi for, at du får de helt rette låse til dine behov, så du kan sove trygt om natten. Derudover tilbyder vi efterfølgende et sikkerhedstjek for at sørge for, at alt er, som det skal være. Er din lås gået i stykker, kan vi i øvrigt også hjælpe dig med at montere en ny. Tvivl derfor ikke med at kontakte os.

    • Vi er en låsesmed i Hellerup, der hjælper med at montere nye låse
    • Vi sikrer dig mod eventuelle indbrud og sørger for, at du har sikre låse
    • Vi tilbyder et sikkerhedstjek for at sørge for, at alt er, som det skal være, når låsene er monteret
    • Vi anbefaler altid, at du får monteret nye låse efter indbrud, der mindsker chancerne for, at det sker igen

    GODE RÅD TIL DIN BOLIGS NØGLER, LÅSE OG SIKKERHED

    Det kan være svært at holde styr på det hele, når det kommer til nøgler, låse og sikkerhed. Derfor har vi herunder samlet nogle gode tips og råd, som du kan vælge at tage med dig i din hverdag.

    • Vær kreativ med, hvor du gemmer din ekstranøgle. Gemmer du den under måtten, kan indbrudstyve hurtigt komme ind. Gem den i stedet i en pose og grav den ned.
    • Bruger du en nøgleboks til at gemme nøglen, så sørg for, at den også er gemt f.eks. bag tagrenden eller i en busk.
    • Lav en aftale med en nabo, du stoler på. Hvis du mister din nøgle, kan du på den måde hurtigt og nemt komme ind i din lejlighed eller bolig igen.
    • Smør dine låse en gang om året, på den måde sikrer du, at de stifter, som sidder inde i låsen, kører så glat som muligt.
    • Bliver dine nøgler stjålet, eller mister du dem udenfor, så få hjælp til oplukning af din dør. Sørg derefter for hurtigt at få omkodet eller skiftet din lås. Så kan tyvene ikke komme ind i din bolig.
    • Skriv aldrig navn eller adresse på dine nøgler, det vil blot gøre det lettere for tyvene.