Låsesmed Tilbud

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi kører rundt i hele Nordsjælland og København, og vi kan derfor hurtigt være til stede, hvis du har brug for hjælp til låsen. Det kan være, at du længe har tænkt på at få monteret en ny lås. Det kan også være, at du overvejer at få omlagt låsen. Du kan derfor indhente et tilbud hos os, så du ved, hvad en låsesmed koster.

Du kan nemt og hurtigt udfylde dine oplysninger, så du kan indhente tilbud til en specialiseret låsesmed. Vi vil så hurtigt som muligt vende tilbage med et tilbud til dig. Du kan også kontakte os via telefon eller chatten, så vil vi stå klar til at rådgive og vejlede dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  TYPER AF LÅSESMED TILBUD DU KAN INDHENTE

  Hos Hersted Låseservice tilbyder vi et uforpligtende tilbud, så du kan få en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder både låsesmed til åbning af biler, værdiskab, bolig eller anden service og reparation af låse. Hvis du kontakter os i dag, kan vi ofte inden for 30 minutter komme og hjælpe i hele Nordsjælland.

  Kan du ikke komme ind i bilen?

  Måske har du glemt dine nøgler, eller også er nøglerne blevet låst inde i bilen. Hos Hersted Låseservice er vi specialister at hjælpe, når du er låst ude af bil. Du skal derfor ikke fortvivle, hvis du ikke kan komme ind i bilen. Vi har specialudstyr, så vi kan åbne din bil uanset, hvilken type bil du har.

  Det koster fra 750 kr. inklusiv moms* at få åbnet din bil i Nordsjælland og København. Vi står til rådighed hele året rundt, så du kan få åbnet din bil.

  *Priserne kan dog variere alt efter hvilken type bil og lås, vi har med at gøre. Du kan derfor kontakte os og få et uforpligtende låsesmed tilbud til åbningen af din bil.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   INDHENT DIT TILBUD HER

   Hvis du står og mangler en specialiseret og erfaren låsesmed, kan du indhente et låsesmed tilbud her fra Hersted Låseservice.
   Vi kan hurtigt rykke ud i København og Nordsjælland. Det kan være rart at kende prisen, inden du vælger låsesmed.
   Du kan derfor kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Prisen vil afhænge af, hvilken type lås du har brug for hjælp til.

   Du får service af høj kvalitet, hvad enten du har brug for hjælp til åbning af biler, værdiskabe eller boligen. Herunder kan du læse mere om, hvilke typer af tilbud du kan indhente.

   VI ER SPECIALISTER I ÅBNING AF VÆRDISKAB OG VÅBENSKAB

   Hos Hersted Låseservice har vi stor erfaring med at åbne værdiskabe og våbenskabe. Vi er specialiserede i at åbne værdiskabe forsigtigt, så værdierne i skabet er sikrede. Vi både sælger og monterer også værdiskabe og våbenskabe.
   Hvis du skal have åbnet et brandsikret værdiskab, starter priserne fra 750 kr. inklusiv moms.* Vi står klar til at rådgive dig og give dig et godt låsesmed tilbud. Vi kan hurtigt rykke ud, så du kan få hjælp til at åbne dit værdiskab.

   *Disse priser gælder for Nordsjælland og København.

   VI RYKKER HURTIGT UD NÅR DU IKKE KAN FINDE DINE NØGLER

   I det du tager fat i håndtaget, finder du ud af, at du har mistet dine nøgler. Måske er de blevet stjålet, eller også har du tabt dem. Det er dog ikke optimalt at vente flere timer foran hoveddøren i Nordsjælland, på at låsesmeden kommer. Vi rykker hurtigt ud, så du kan komme sikkert ind i lejligheden.
   Mindste prisen er 750 kr.* at få åbnet din dør.

   *Priserne kan dog være forskellige alt efter hvilken type lås, du har. Du kan derfor indhente et låsesmed tilbud hos os, så vi kan finde en god pris til dig.

   Indhent tilbud

   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    KONKURRENCEDYGTIGE LÅSESMEDSPRISER

    Hos Hersted Låseservice, står vi klar til at rykke ud i hele Nordsjælland. Du kan indhente et godt låsesmed tilbud hos os, hvis du står og mangler hjælp til låsen. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, som varierer alt efter hvilken type lås, du skal have hjælp til. Der er for eksempel forskel på, om du skal have åbnet bildøren eller døren til din bolig. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i forhold til priser på service af låse. Vi kan tilbyde:

    • Konkurrencedygtige låsesmedspriser
    • Et uforpligtende tilbud
    • Specialiserede og erfarne låsesmede

    Vi kører altid rundt med specialudstyr, så du kan få hjælp, uanset hvilken type lås du har. Alle vores låsesmede uddannede og autoriserede, så du er sikret en høj kvalitet.