Låsesmed Allerød

Leder du efter en lokal låsesmed i Allerød, der kan komme med akut udrykning og døgnservice? 

Vi er højt specialiserede i alt fra biloplukning, oplukning af værdiskab, våbenskabe til nøglebokse samt oplukning af hoveddør.

Herunder står vi selvfølgelig også for låsemontering, omkodning af lås samt service og reparation.

 

Specialiseret og autoriseret låsesmed i Allerød

Vi er ikke kun låsesmed i selve Allerød, vi kører også ud i hele Nordsjælland døgnet rundt. Vi dækker således et stort lokalt område og hele Nordsjælland – og er du i tvivl om, hvorvidt vi også dækker dit område, så kontakt os endelig.

Da alle vores låsesmed er højt specialiserede, autoriserede og uddannede, kan du være stensikker på meget høj kvalitet hele vejen rundt. Vi bestræber os altid på at levere den absolut bedste service til dig, uanset om det drejer sig om oplukning af værdiskab, bil, nøglebokse eller hoveddør, og din sikkerhed og tryghed er eneafgørende for os.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  LÅSESMED I ALLERØD MED SPECIALE I BLANDT ANDET OPLUKNING AF BIL

  Der er næsten ikke noget mere irriterende end en glemt nøgle i bilen, eller hvis du mistede bilnøglen på vej til eller fra bilen. Og det er endnu mere frustrerende, fordi du ofte først finder ud af det, når du rent faktisk skal bruge bilen.

  Af samme grund tilbyder vi som låsesmed i Allerød akut døgnservice til dig, ligesom vi kan rykke ud med kort varsel, så du ikke skal stå og vente på oplukning af bilen.

  Vi tilbyder oplukning af bil, uanset hvilken bil du har – lige fra land rover til Mazda og Skoda til Mercedes-Benz. Vi har selv en stor passion for biler, og det er én af årsagerne til, at oplukning af bil er ét af vores specialeområder. Og uanset hvad årsagen er til, at du har brug for oplukning af bil, så står vi klar med oplukning af bil, omkodning af lås, låsemontering og forsvarlig adgang til bilen.

  Selvom det i dag er sjældent, at man bliver låst ude af bil, fordi din bilnøgle er låst inden i bilen, så kan det stadig ske i de lidt ældre biler. Og derfor bliver vi stadig kaldt ud til denne type sager. Vi sikrer os naturligvis altid på forhånd, at bilen ikke er stjålet, og at alle regler følges til punkt og prikke, inden vi foretager oplukning af bil. Det er også en sikkerhed for dig, så du ikke risikerer oplukning af bil over for en fremmed.

  LÅSESMED I ALLERØD MED AKUT DØGNSERVICE TIL OPLUKNING AF HOVEDDØR

  Rigtigt mange mennesker har smæklås på deres dør, og som låsesmed i Allerød sker det tit og ofte, at vi bliver kontaktet af folk, der ved en fejl har smækket sig ude, for eksempel fordi de har glemt at få nøglen med ud af huset, før de lukkede døren. Heldigvis er oplukning af hoveddør også ét af vores specialeområder, og vi vil med glæde hjælpe dig med at komme ind i dit hjem igen. Vi sikrer os naturligvis først, at lovgivning overholdes, og vi vil derfor altid bede om at se identifikation på, at du bor i det hus eller den lejlighed, som du beder os om at foretage oplukning af hoveddør i. Som låsesmed i Allerød er det vores ypperste opgave, at du skal føle dig sikker og tryg hele vejen igennem, og derfor foretager vi naturligvis kun oplukning af hoveddør for dig og din familie. Ved oplukning af hoveddør er det underordnet om det er med kodelås eller en lås med nøgle. Vi foretager åbning af alle slags låse. Hvis du går med tanker om at udskifte dit eksisterende låsesystem med et andet af slagsen, sidder vi også klar med rådgivning om den rigtige løsning for dig, ligesom vi guider dig igennem de forskellige valgmuligheder i forhold til sikkerhed, lovgivning, forsikring og så videre. Vi gennemgår også gerne, om din bolig er indbrudssikret eller ej, og ved oplukning af hoveddør vejleder vi dig gerne, så du kan foretage eventuelle forbedringer af din sikkerhed.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   OPLUKNING AF VÆRDISKAB, PENGESKABE, VÅBENSKAB MV. I ALLERØD

   Som én af de få låsesmede i Allerød, er vi desuden specialiserede i oplukning af værdiskabe, hvad end de er særligt sikrede, om der er tale om et brandsikkert skab, eller der er tale om våbenskabe, pengeskabe eller andre lignende topsikrede værdiskabe. Der er her ofte tale om akutte situationer, og som låsesmed i Allerød kan vi ofte være fremme inden for 30 minutter i Nordsjælland og København, hvis du sidder med et akut problem i forhold til oplukning af værdiskab.

   Selve processen med oplukning af værdiskab foregår med den dybeste respekt for de værdisager, du typisk har liggende i skabet. Vi har erfaring med mange forskellige mærker af værdiskabe, og ved blandt andet alt om, hvordan Prosafe, Burg-Wächter og andre specielle værdiskabe skal håndteres.

   Vi er certificeret låsesmed i Allerød inden for oplukning af værdiskabe, og alle vores låsesmede har certifikat. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at intet i skabet vil gå i stykker ved åbningen. Vær opmærksom på, at det bestemt ikke er alle låsesmede, der er efteruddannet i oplukning af værdiskab, og at det kan få katastrofale følger for det værdifulde indhold i skabet,

   Låsesmed i Allerød til omkodning af lås

   I forbindelse med oplukning af værdiskab, står vi også meget gerne for omkodning af lås, ligesom vi i øvrigt også gerne står for omkodning af lås i forbindelse med oplukning af bil og oplukning af hoveddør. Det er her vores låsesmed i Allerød kommer ind i billedet. 

   Det kan både være relevant for dig, der har mistet dine nøgler eller glemt en eventuel kode til låsen. Det kan også være, at du netop har købt nyt værdiskab, og gerne vil være helt sikker på, at du er den eneste, der har og kan få adgang til oplukning af værdiskabet. Her er det relevant at foretage omkodning af lås, så du kan være sikker på, at ingen andre har en nøgle eller en kode til låsen.

   Omkodning af lås skaber en tryghed og en sikkerhed for dig, og det kan også være rart at foretage i ny og næ, så du hele tiden er sikker på, at ubudne gæster ikke kan få adgang til dine værdifulde genstande.

   Omkodning af lås kan dog også være relevant, hvis du for eksempel gerne vil kunne bruge den samme nøgle til både dør, skab og postkasse, ligesom omkodning af lås naturligvis også er relevant for dig, der gerne vil udelukke en konkret nøglebærer fra at kunne lukke skabet op. Endelig er omkodning af lås naturligvis også aktuelt, hvis din eksisterende nøgle er ved at være slidt, og du derfor begynder at få problemer med at låse op.

   Låseservice og reparation i Allerød

   Uanset hvilke låse du har, og uanset om det vedrører en hoveddør, en bildør eller et skab, så kræver låse løbende service og reparation ind imellem. Og vi er dig meget gerne behjælpelig med begge dele.

   Reparation af låse kan være et rigtigt godt og billigt alternativt til udskiftning af låsen, hvis du er ude i rette tid. Vi sørger selvfølgelig for at give dig forskellige valgmuligheder, så du træffer den rigtige og oplyste beslutning. Er din lås ødelagt eller beskadiget, vurderer vi, om det kræver service og reparation, eller om der skal ske en udskiftning. Det samme gælder, hvis I har været udsat for indbrud.

   Vi har stor erfaring med service og reparation af låse, og når du har brug for os, kommer vi hurtigt ud, så du ikke skal vente længe på service og reparation. For at undgå en træt lås, eller at låse går i stykker med jævne mellemrum, anbefaler vi altid, at vi får lov til at foretage løbende service og reparation en gang imellem, så dine låse kan holde længst muligt uden at skulle udskiftes.

   Indhent tilbud

   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    LÅSEMONTERING Allerød

    Vi tilbyder naturligvis også helt ny låsemontering, hvis du gerne vil udskifte låsen i dit våbenskab, hoveddør eller værdiskab, eller hvis du blot gerne vil have en lås på en dør, der ikke tidligere har kunnet låses. Vi følger naturligvis de gældende regler, og som låsesmed i Allerød vejleder vi dig selvfølgelig meget gerne i, hvilken lås du bør vælge til netop det behov og den type dør eller skab, du gerne vil kunne låse.

    Vi tilbyder låsemontering hos både private og hos virksomheder, og vi arbejder med mange forskellige løsninger inden for låsemontering. Dermed kan vi tilbyde mange forskellige varianter og sikkerhedsniveauer, når det kommer til låsemontering, og vi yder naturligvis professionel vejledning i alle hjørner og kanter af låsemonteringen.

    Det er nødvendigt, at låsemontering sker korrekt, og at de anvendte løsninger og materialer lever op til høje standarder og gældende lovgivning inden for sikkerhed og forsikring. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en uddannet låsesmed, så du kan føle dig helt tryg ved, at arbejdet er udført korrekt.