Låsesmed Gentofte

Er uheldet ude, og skulle du have brug for at kontakte en professionel låsesmed i Gentofte, er du kommet til det rette sted. Vi hjælper med alt lige fra oplukning af din bildør til dit våbenskab eller hjem. 

Alle vores medarbejdere har rette uddannelse og certifikater. Du kan derfor altid regne med, at vi udfører arbejdet korrekt uden at efterlade skader på din ejendele. Ring til os i dag. Vi kan oftest være fremme inden for en halv time.

DIN NÆSTE LÅSESMED I GENTOFTE

Vi har i mange år været borgernes foretrukne låsesmed i Gentofte. Hersted Låseservice er specialiseret og autoriseret fagmænd. Vi har bl.a. aftaler med det danske politi. kort fortalt betyder det, at hver gang politiet skal bruge hjælp til låse, ringer de til os. 

Kommer du en dag hjem og opdager, at du har glemt din nøgle, kommer vi dig til undsætning. Du har nemlig mulighed for at akut kontakte os alle tider på døgnet – vores telefon står altid åben ved akut sager.

Vi rykker ud i Gentofte-området til dig, der har brug for det. Det betyder, at hvis du får akut brug for hjælp, er vi parate til at rykke ud.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  LÅSESMED TIL BILOPLUKNING I GENTOFTE

  Har du mistet din nøgle, eller kan du pludselig ikke åbne din bildør, så er det os, du skal du kontakte vores låsesmed bil. Vi sørger for, at du inden for kort tiden kan komme ind i din bil igen. Indimellem er uheldet desværre ude, og du står måske i en situation, hvor du ikke kan komme ind i din bil. Det er meget frustrerende og ikke mindst en stor hindring. Hos Hersted Låseservice står vi til rådighed akut døgnet rundt. Det betyder, at du ikke skal tøve med at kontakte os på alle tidspunkter af døgnet, når du skal bruge en låsesmed i Gentofte.

  Vi har hos Hersted Låseservice meget erfaring på området. Du skal derfor ikke være nervøs for, at vi kommer til at ødelægge dine dyrebare ting – for eksempel din bildør. Vi er nemlig specialerede i at åbne låse med forsigtighed og omhu. Når vi kommer ud til dig, har vi specialudstyr med under armen, som vil kunne hjælpe med at åbne bildøren forsigtigt. Vi tilbyder:

  • Mange års erfaring inden for åbning af låse – blandt andet bildøre
  • Vi kører ud til dig døgnet rundt, der bor i Gentofte
  • Vi kan åbne alle type biler på alle tidspunkter af døgnet
  • Vi er meget omhyggelige og sørger for at udføre vores arbejde med forsigtighed

  ÅBNING AF LÅS

  Alle kan indimellem være udsat for, at døren ikke kan åbnes. Det kan enten være, at du ved et uheld har tabt dine nøgler, eller at der forekommer andre problematikker. Alt andet lige, kan vi med vores erfaring og viden, hjælpe dig. Vi ved, hvor frustrerende det er ikke at kunne åbne en lås. Det gælder alt lige fra bildøre, skabe eller hjem. Netop derfor giver vi mulighed for at rykke ud, når du skal bruge os.

  Generelt går vi meget op i at udføre vores arbejde omhyggeligt og effektivt. Det betyder, at alle vores ansatte er uddannede og autoriserede låsesmede, der ved, hvad de laver. Derudover er det vigtigt os, at alle beboere i Gentofte føler sig sikre. Netop derfor står vi til rådighed på selv de mest ubelejlige tidspunkter. Vi arbejder efter at sørge for, at vi ikke skader dine værdigenstande, når vi hjælper dig med åbning af lås. Her bruger vi specieludstyr, der gør arbejdet lettere og mere forsigtigt. Særligt når det kommer til dyre biler og store pengeskabe, sørger vi for at være nogle af de bedste låsesmede i Gentofte.

  • Vi er certificeret i at montere og lukke alle Burg-wätcher’s sikrings- og brandsikre værdiskabe op
  • Vi har mange års erfaring på området – alle vores låsesmede er uddannede
  • Vi bruger specialudstyr ved åbning af lås for at være så forsigtige som muligt

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Låsesmed til åbning af våbenskab i Gentofte

   Som din låsesmed i Gentofte, kan vi med garanti åbne dit våbenskab, hvis du mister din nøgle. Alle vores ansatte er specialiserede inden for området, og det betyder, at vi har det rette udstyr til at åbne dit våbenskab op igen.

   På den måde sørger vi for at sikre, at der ikke sker dit våbenskab noget under oplukningen. Ligeledes sørger vi for at give dig den bedste service, så du følger dig tryg.

   Det kan enten være, at du har mistet din nøgle, eller at den er blevet stjålet. Vi hjælper både kommuner, politi – erhverv og privat i Gentofte.

   Tvivl derfor ikke med at kontakte os i tilfælde af, at uheldet skulle være ude. Derudover sælger vi våbenskabe til dig, der har brug for et nyt og mere sikkert skab.

   • Vi er specialiserede i at udføre forsigtigt arbejde, så dit våbenskab ikke bliver skadet
   • Med det rette udstyr kan vi åbne dit våbenskab op igen, hvis du har mistet nøglen
   • For os er det vigtigt, du føler dig tryg – derfor kan du kontakte os alle tidspunkter af døgnet
   • Vi forhandler sikre våbenskabe af mange forskellige mærker, hvis du mangler et

   OMKODNING AF RUKO LÅSE

   Udover at vi hjælper med åbning af lås, biloplukning og åbning af våbenskabe, hjælper vi dig med at omkode ruko låse. Vi er en låsesmed i Gentofte, der udfører mange forskellige arbejdsopgaver. Står du i en situation, hvor du har fået stjålet dine nøgler, hjælper vi dig med at omkode alle dine låse. Når vi omkoder dine låse, sørger vi for at omlægge låsecylindere. På den måde skal du i fremtiden ikke være utryg og bange for, at der kan komme uvedkommende gæster ind i dit hjem.

   Har du været udsat for indbrud, er det ligeledes vigtigt, at du kontakter en låsesmed med det samme. Generelt anbefaler vi hos Hersted Låseservice, at du får omlagt alle låse, hvis du mister din nøgle eller får uanmeldte gæster.

   Vi omkoder låse af mærket ruko. Det er nemlig sådan, at du ikke kan være sikker på, forsikringen vil dække et indbrud anden gang, hvis du ikke har omkodet dine låse. Derudover er det generelt bare en god idé at få gjort, når du flytter. Her kan du risikere, at der er en nøgle, du måske ikke har fået.

   • Vi hjælper med at omkode ruko låse til dig, der lige er flyttet eller har fået stjålet en nøgle
   • Vi sørger for, at du i fremtiden kan føle dig tryg, når alle låse er blevet omkodet
   • Vi hjælper dig med at sikre dit hjem for indbrud, så du kan sove trygt om natten

   SERVICE OG REPARATION AF LÅSE I Gentofte

   Vi er en låsesmed i Gentofte med mange forskellige arbejdsopgaver.

   Derfor står vi til akut rådighed alle timer i døgnet, hvis du har brug for biloplukning, åbning af lås til dit hjem, åbning af våbenskab eller omkodning af ruko låse.

   Derudover hjælper vi med at montere låse.

   Vores største mål er at gøre dig mere sikker og tryg i dit hjem.

   Vi er din lokale låsesmed hos Hersted låseservice, der hjælper dig med at reparere dine låse.

   Derudover tilbyder vi en god service, hvor vi vejleder dig i, hvordan du kan sikre dit hjem mod indbrudstyve.

   Vi hjælper dig akut, hvis der er behov for det.

   Indhent tilbud

   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    LÅSEMONTERING GENTOFTE

    Hos Hersted låseservice hjælper vi også med låsemontering for dig, hvis lås er gået i stykker. Der er ikke noget mere frustrerende end at stå i en situation, hvor du ikke kan komme ind i eget hjem. Bor du i Gentofte, står vi til rådighed alle døgnets timer og er klar til at rykke ud, ligeså snart du kontakter os. Her kan vi være fremme inden for 30 minutter, så du skal ikke stå og vente for lang tid. Vi hjælper også i tilfælde af, at du bare gerne vil opgradere dine låse for at sikre dig mod indbrudstyven.

    Med vores erfaring og specialiseringen inden for området, kan vi vejlede dig i, hvilke låse der passer bedst til dit hjem. Her kan vi nemt og sikkert montere nye låse og efterfølgende lave et sikkerhedstjek for at være sikre på, at alt er, som det skal være. Du kan også kontakte os, hvis du bare gerne vil vide, om dine låse er sikre. Her kommer vi ligeledes ud til et sikkerhedstjek og vejleder dig i eventuelle optimeringer.

    • Vi er uddannede i at sikre dit hjem og montere nye låse
    • Vi hjælper dig med at føle dig tryg i dit hjem ved at lave sikkerhedstjek af låse
    • Vi guider dig i, hvilke låse der vil passe bedst til dit hjem og dine behov
    • Vi står til rådighed alle timer i døgnet, hvis du har brug for akut hjælp ved et indbrud