Låsesmed Hørsholm

Har du låst dig ude, er nøglen knækket, kan du ikke komme ind, hvor du skal?
Frygt ej, for hjælpen er kun et enkelt opkald væk. Vi har i mange år åbnet alle typer af låse, hvad enten det gælder hoveddøren, bildøren eller værdiboksen, og som en ekstra bonus, har vi døgnservice.
Det betyder for dig, at vi rykker ud 24 timer i døgnet hele året. Du skal derfor aldrig bekymre dig om tidspunktet, når du kontakter vores låsesmed i Hørsholm, og vi er som udgangspunkt hos dig på under 30 minutter for at hjælpe.

Din professionelle låsesmed i Hørsholm

Har du på nogen måde været så uheldig at miste din nøgle? Uanset om du har tabt den, den er blevet stjålet eller sågar blevet ødelagt, kan du stå i den situation at have brug for en lokal låsesmed i Hørsholm. 

Der findes et hav af låse fra flere forskellige leverandører og til hvert deres funktion, men vores specialister kan hjælpe dig uanset model og formål.

Det kan være til dit pengeskab, husdør, våbenskab eller andet, og vores folk vil sørge for at hjælpe dig godt på vej med det rette valg af lås. Med hjælp fra en låsesmed kan du være sikker på, at din ødelagte lås bliver udskiftet, repareret, monteret eller hvad du end har brug for.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Låsesmed i Hørsholm, når du er låst ude af bilen

  Der kan være mange forskellige grunde til at få brug for en biloplukning. Til tider kan man være ude for at miste sine nøgler, hvad enten man har glemt dem i bilen, eller de er blevet stjålet.

  Måske er de endda knækket. Hvis du ikke lykkes med at få fat i nøglerne igen, kan det være en god idé at tilkalde en låsesmed bil.

  Er dine bilnøgler blevet låst inde i bilen, er det bedst at undlade selv at prøve på at åbne døren, da du hurtigt kan risikere at ødelægge billåsen eller på anden måde skade din bil, og det gør bare det hele meget værre.

  Hvis dine bilnøgler er blevet stjålet, skal du ikke forlade bilen medmindre du også ønsker, at den falder i samme hænder.

  Kontakt i stedet en bil låsesmed i Hørsholm, så du kan komme ind i bilen og lade den blive bugseret væk. Kontakt også politiet samt dit forsikringsselskab for at anmelde tyveri og få lavet en erstatningssag.

  Det kan variere kraftigt fra bil til bil, hvordan en oplukning foregår, for det afhænger i høj grad af bilens model og årgang. For det meste er det dog lettere at låse op for en bil, jo ældre den er.

  En almindelig åbning foregår ved, at dørene bliver pumpet op, så man via specialværktøj og præcision kan åbne bilen, og du bagefter kan komme ind i den igen.

  Vores låsesmed i Hørsholm kan åbne alle typer af låse

  Er du blevet låst ude, eller har du mistet din bilnøgle, kan det være en god idé at kontakte en låsesmed i Hørsholm.

  Når vi rykker ud, vil vi foretage en vurdering af, hvordan man mest hensigtsmæssigt kan låse døren op, da en oplåsning trods alt kan foregå på mange forskellige måder.

  Vores specialist vil derefter benytte sig af specialværktøj til at åbne din dør på blot nogle få minutter uden at foretage nogen skade på hverken den, din lås eller dørkarm. Du vil derfor ikke kunne mærke nogen forskel på døren eller låsen, når vi har hjulpet dig med at åbne den.

  I hver del af oplåsningsprocessen vil låsesmeden for det meste sørge for, at du er indforstået med, hvad der foregår.

  Det kan være, at låsesmeden opdager for eksempel slid eller rust på låsen, hvilket gør, at den ikke virker. Her vil der blive talt om, hvordan I sammen finder den bedste løsning, hvad enten det betyder, at den skal udskiftes helt eller kun delvist.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   LÅSEMONTERING HØRSHOLM

   En lås er en af de vigtigste sikringer mod nogen som helst former for indbrud. Der er et væld af låse på markedet fra producenter som Zeis, Ruko og Dorma. Den bedste låst for lige netop din ejendom afhænger af, hvilke behov du har i hverdagen, hvor højt et sikkerhedsniveau du kræver, og hvor låsen skal monteres. Sørg først for at få et sikkerhedstjek hos din lokale låsesmed i Hørsholm, så de kan vejlede dig så godt som muligt. Som en overordnet regel bør du have to låse på yderdøre og en vinduessikring. Du kan også få ekstra sikkerhed ved, at yderdøre ikke har nogen vrider på indersiden.

   Angående yderdøre er det bedst både at have en lås og en ekstra lås på hoveddøren og kælderdøren. Alt for ofte overses kælderdøren af ejeren, men ikke af indbrudstyven, der ofte bruger den til at få let adgang. Hvad end du vælger at have én eller to låse på hoveddøren, er det væsentligt at have en dobbeltcylinder på låsen. Det bevirker, at det kun er muligt at åbne den indefra med en nøgle, så tyven ikke kan bruge den som udgang. Kontakt en låsesmed i Hørsholm angående låsemontering, da det vil sikre den mest optimale løsning for dit hjem.