Låsesmed Hørsholm

Er uheldet sket? Har du låst dig selv ude eller mistet dine nøgler? Så kan vores låsesmed i Hørsholm hjælpe dig.
 
Vi har i mange år åbnet alle typer af låse – det gælder hoveddøren, bildøren eller værdiboksen.

Som en ekstra plus, har vi døgnservice. Det betyder for dig, at vi rykker ud 24 timer i døgnet hele året. Du skal derfor aldrig bekymre dig om tidspunkt, når du kontakter vores låsesmed i Hørsholm – vi er oftest fremme inden for en 30 min.

Tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på nedenstående nummer.

DIN NÆSTE LÅSESMED I HØRSHOLM

Har du på nogen måde været så uheldig at miste din nøgle? Uanset om du har tabt den, den er blevet stjålet eller sågar blevet ødelagt, kan du stå i den situation at have brug for en lokal låsesmed nær Hørsholm.

Der findes et hav af låse fra flere forskellige leverandører og til hvert sit formål.

Det kan være til dit pengeskab, husdør, våbenskab eller andet, og en låsesmed vil sørge for at hjælpe dig godt på vej med det rette valg af lås. Med en låsesmed kan du være sikker på, at din ødelagte lås bliver udskiftet, repareret, monteret eller hvad den end har brug for.

Du kan også være sikker på, at du vil kunne finde en fremragende låsesmed i Hørsholm.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  Låst ude af bilen? Ring til vores låsesmed i Hørsholm

  Der kan være mange forskellige grunde til at få brug for en biloplukning. Til tider kan man være ude for at miste sine nøgler, hvad enten man har glemt nøgler i bilen, eller de er blevet stjålet. Måske er de endda knækket. Hvis du ikke lykkes med at få fat i nøglerne igen, kan det være en god idé at tilkalde en låsesmed bil.

  Er dine bilnøgler blevet låst inde i bilen, er det bedst at undlade selv at prøve på at åbne bilen, da du ellers kan risikere at ødelægge billåsen eller på anden måde skade bilen. Det gør bare det hele meget værre.

  Hvis dine bilnøgler er blevet stjålet, skal du ikke forlade bilen medmindre du også ønsker, at bilen bliver stjålet. Kontakt en bil låsesmed i Hørsholm, så du kan komme ind i bilen og lade den blive bugseret væk. Kontakt også politiet samt dit forsikringsselskab.

  Det kan variere kraftigt fra bil til bil, hvordan en biloplukning foregår, for det afhænger til høj grad af bilmodellen og dens årgang. For det meste er det dog lettere at låse op for en bil, jo ældre den er. En almindelig måde åbningen foregår på er ved, at dørene bliver pumpet op, så man via specialværktøj og præcision kan åbne bilen.

  Vores låsesmed i Hørsholm kan åben alle typer af låse

  Er du blevet låst ude, eller har du mistet din bilnøgle, kan det være en god idé at kontakte en låsesmed i Hørsholm. Når en låsesmed rykker ud, vil vi i de fleste tilfælde foretage en vurdering af, hvordan man mest hensigtsmæssigt ville kunne låse døren op. En oplåsning kan trods alt foregå på mange forskellige måder. Låsesmeden vil benytte sig af specialværktøj til at opnå din dør på blot nogle få minutter uden at foretage nogen skade på hverken din dør, lås eller karm. Du vil derfor ikke kunne mærke nogen forskel på døren eller låsen. Før nogen åbning af lås finder sted, vil en lokal låsesmed i Hørsholm dog bede dig om legitimation for at sikre sig, at det virkelig er dig som beboer, der ønsker adgang. I hver del af oplåsningsprocessen vil låsesmeden for det meste sørge for, at du er indforstået med, hvad der foregår. Det kan være, at låsesmeden opdager for eksempel slid eller rust på låsen, hvilket gør, at den ikke virker. Her vil der blive talt om, hvordan I sammen finder den bedste løsning, hvad enten det betyder, at den skal udskiftes helt eller kun delvist.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   LÅSEMONTERING HØRSHOLM

   En lås er en af de vigtigste sikringer mod nogen som helst former for indbrud. Der er et væld af låse på markedet fra producenter som Zeis, Ruko og Dorma. Den bedste låst for lige netop din ejendom afhænger af, hvilke behov du har i hverdagen, hvor højt et sikkerhedsniveau du kræver, og hvor låsen skal monteres. Sørg først for at få et sikkerhedstjek hos din lokale låsesmed i Hørsholm, så de kan vejlede dig så godt som muligt. Som en overordnet regel bør du have to låse på yderdøre og en vinduessikring. Du kan også få ekstra sikkerhed ved, at yderdøre ikke har nogen vrider på indersiden.

   Angående yderdøre er det bedst både at have en lås og en ekstra lås på hoveddøren og kælderdøren. Alt for ofte overses kælderdøren af ejeren, men ikke af indbrudstyven, der ofte bruger den til at få let adgang. Hvad end du vælger at have én eller to låse på hoveddøren, er det væsentligt at have en dobbeltcylinder på låsen. Det bevirker, at det kun er muligt at åbne den indefra med en nøgle, så tyven ikke kan bruge den som udgang. Kontakt en låsesmed i Hørsholm angående låsemontering, da det vil sikre den mest optimale løsning for dit hjem.