Låsesmed Rudersdal

Har du låst dig selv ude? Kan du ikke komme ind i bilen, boligen eller pengeskabet?   Har du travlt dag og skal bruge hjælp nu? Hersted Låseservice er din fagmand til jobbet.

Vi er din lokale låsesmed i Rudersdal. Du kan kontakte os alle ugens dage 24 timer i døgnet. Vi kan en dag være fremme inden for en 30 time. 

Ring til os nu, og få løst dit problem her og nu.

DIN NÆSTE LÅSESMED I RUDERSDAL

Vi er et topprofessionelt og stærkt team af låsesmede, klar til at hjælpe i Rudersdal og omegn, der alle er uddannede og autoriserede.

Det er din sikkerhed for, at vi udfører det arbejde, du har behov for, i absolut højeste kvalitet, samtidig med at vi har en række specialer, som kun de færreste i Danmark er dygtige til. Således favner vores specialer blandt andet låsesmed bil, omlægning af lås og åbning af værdiskab, nøgleskab og våbenskab, der kræver nogle helt særlige kompetencer.

Derudover kan vi desuden også hjælpe dig med åbning af dine låse, service og reparation samt låsemontering.

Desuden har vi akut udrykning og døgnvagt, og det betyder, at du altid kan få fat i os – døgnets 24 timer ved akut sager. Dermed skal du aldrig vente ret længe på os, og som låsesmed i Rudersdal kan vi ofte være fremme hos dig inden for 30 minutter.

Kontakt din låsesmed i Rudersdal i dag.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  LÅSESMED I RUDERSDAL TIL KØRETØJER

  Hvis du har tabt dine bilnøgler eller simpelthen har smækket dem inde i bilen, står vi klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt med biloplukning. Som låsesmed i Rudersdal med akut døgnservice kan du ringe på alle tidspunkter af døgnet, hvis du pludselig befinder dig i en situation, hvis du har mistet bilnøglen eller har låst dig selv ude. Ofte er det en rigtigt frustrerende situation at befinde sig i, da du ofte først kender til den mistede bilnøgle, når du skal bruge den. Derfor kan vi også komme hurtigt ud og foretage bil åbning, så du kan komme afsted.

  Vi er låsesmed bil eksperter og  kan vi desuden garantere, at vi kan foretage bil åbning af alle slags biler. Det gælder også Mercedes-Benz, Audi og BMW, der ofte kræver specialværktøj for at kunne åbnes uden nøgle.

  Forinden vi foretager en bil åbning, sikrer vi os naturligvis, at det er den rette ejer af bilen, der står over for os, så du kan være helt tryg ved, at bil åbning aldrig kan foretages af andre end dig. Vi sikrer os desuden, at alle regler og lovgivning bliver overholdt i processen, således at også betingelser i forsikring med videre bliver fulgt til punkt og prikke.

  Låsesmed i Rudersdal kan åbne din lås

  Rigtigt mange mennesker prøver i løbet af en livstid at smække sig selv ude fra deres bolig, bil, sommerhus eller andre steder med lås. Men heldigvis kan vi være der rigtigt hurtigt til at hjælpe dig ind igen. For os er det uden betydning, hvilken type lås der er tale om, herunder om det er kodelås eller lås med nøgle, idet vi kan foretage åbning af dine låse uanset type, materiale og alder.

  Åbning af dine låse i hjemmet kræver altid fremvisning af identifikation, så vi er sikre på, at det er dig, der bor i huset eller lejlighed, som vi åbner op for. Det er samtidig også din sikkerhed for, at vi ikke ved en fejl åbner op for andre.

  Hvis din nøgle eller lås driller, hvis de er ved at være slidte, eller du har tabt dine nøgler, kan vi også være behjælpelig med andre forhold end åbning af dine låse, herunder omkodning og låsemontering. I samme ombæring guider vi dig naturligvis igennem de forskellige valgmuligheder, der kan være inden for forskellige låsetyper, materialer og muligheder, så du kan tage en velovervejet beslutning i forbindelse med åbning af dine låse. Vi kommer også gerne med vores vurdering af, hvilken mulighed der er den bedste for dig, når vi alligevel er der for at foretage åbning af dine låse.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   LÅSEMONTERING Rudersdal

   Vil du gerne have udskiftet din lås fuldstændigt, tilbyder vi naturligvis gerne en helt ny låsemontering, uanset om det måtte vedrøre din hoveddør, postkasse eller andre forhold. For os er det underordnet, hvad baggrunden for låsemontering er – så længe du er tilfreds med vores arbejde.

   Som låsesmed nær Rudersdal foretager vi låsemontering både lokalt i Rudersdal og på hele Sjælland. Desuden tilbyder vi låsemontering til såvel private boliger som virksomheder. Vi tilbyder låsemontering i mange forskellige varianter og i vist forskellige spektre i forhold til sikkerhedsniveau. Og vi yder dig naturligvis uddybende forklaring og rådgivning om, hvilket låsevalg der er det bedste møntet på netop dit behov.

   Låsemontering skal ske korrekt og efter gældende lovgivning, ligesom det skal udføres på en måde, så eventuelle forsikringer dækker indbrud med videre. Derfor skal alle materialer og løsninger inden for låsemontering leve op til høje standardarter, og du skal således altid vælge en uddannet låsesmed i Rudersdal til at udføre låsemontering for dig. Dermed er du helt tryg ved at låsemontering er udført korrekt og sikkert.