Omkodning af låse

Har du mistet eller fået stjålet din nøgle? Eller du flyttet i en ny bolig ?

Så kan du med fordel få en omkodning af dine låse. Hersted låseservice har i mange år lavet omkodning af alle typer låse til private og virksomheder. Det har generet en masse tilfredse kunder. 

Vi overholder altid aftalen med kunde og du har altid fuld tilfredshedsgaranti. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – et tilbud uden skjulte gebyrer.

 

Få foretaget en omkodning af dine låse

Der kan være mange grunde til, at du skal have foretaget en omkodning af låse – måske har du tabt din nøgler, eller måske er de blevet stjålet? Måske synger dine nøgler og/eller lås på sidste vers? Eller måske vil du helt enkelt bare gerne have, at du kun har én nøgle til alle dine låse?

Uanset hvad grunden er til, at du gerne vil have omlægning af dine låse, står vi klar til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  HVORNÅR BØR DU OMSTILLE DINE LÅSECYLINDERE?

  Der er rigtigt mange situationer, hvor omkodning af låse kan være relevant for dig:

  Nedenfor vil vi gennemgå lidt om omkodning af låse i de forskellige ovennævnte situationer:

  HVIS DU LIGE ER FLYTTET IND I EN NY BOLIG

  Hvis du netop har fået ny bolig, og ikke føler dig tryg ved, om andre mon har nøgle til din lejlighed, kan det være en rigtigt god (og betryggende) idé at foretage omkodning af låse. Man ved aldrig, om de tidligere beboere har lånt nøgler ud, som de ikke har fået retur, eller om de har glemt at aflevere et enkelt sæt nøgler eller to. Af samme grund bør du altid få foretaget omkodning af dine låse som det allerførste, når du flytter ind et nyt sted. Er der tale om en lås, der er mindre end 15 år gammel, kan den sagtens omkodes i stedet for at blive udskiftet, og det samme gælder, hvis den ikke bærer præg af slitage eller defekter.

  DU VIL FORHINDRE NØGLEBÆRERE I AT KOMME IND

  Hvis du nu har givet et sæt nøgler til en tidligere kæreste, nogle håndværkere eller gamle naboer, og du ikke har fået dem retur – og du heller ikke ønsker, at disse personer skal have adgang til dit hjem. Så kan det være en rigtigt god idé at få foretaget en omkodning af låse. Det er en effektiv måde at blokere enhver adgang til hjem for de mennesker, du ikke ønsker skal kunne komme ind uden din tilladelse. Vi er specialister i omkodning af låse, og vi er kun cirka 30 minutter fra dig, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har behov for det.

  HVIS DIN NØGLE ER SLIDT

  Er dine nøgler ved at være slidte, har du helt sikkert allerede opdaget, at det kan være ganske svært at låse døren op med dem. Og her kan en omkodning af låsene være en løsning på problemet. Du må endelig ikke blive ved med at kæmpe med den irriterende, slidte nøgle, for du slider meget på låsen, hver gang du kæmper med den slidte nøgle. Du risikerer i værste fald at ødelægge låsen, og så skal den udskiftes helt i stedet.

  Når du får omkodet dine låse i København og Nordsjælland, får du en helt ny nøgle med, og da det er originalen, vil den være stærkere og ikke slide på låsen, som en gammel kopi kan gøre.

  Originalnøgler er nemlig meget bedre og mere funktionelle end de mange kopier. Når vi foretager omkodning af låse i denne situation, vurderer vi naturligvis også det eksisterende låsesystem og ser, om det er tidssvarende og dermed sikkert.

  OMKOD DINE LÅSE VED TYVERI

  Hvis du har mistet dine nøgler i forbindelse med et tyveri, skal du skynde dig at få omkodet dine låse derhjemme.

  Er nøglerne for eksempel blevet stjålet i forbindelse med, at du har fået stjålet din jakke, kan det være, at tyven kan finde frem til dit hjem gennem gamle papirer, kort eller pung i din jakke.

  Og selv hvis det ikke er tilfældet, er det ikke trygt at vide, at et fremmed menneske potentielt har adgang til dit hjem.

  Desuden kan du risikere, at forsikringen vil nægte dig dækning, idet indbruddet ikke betragtes som et indbrud, hvis det sker ved åbning af døren med en nøgle.

  OMKODNIGN AF ALLE DØRE OG LÅSE

  Hersted Låseservice har kun autoriserede og uddannede låsesmede, og det er din garanti for et godt stykke arbejde af høj kvalitet. Og når det handler om låse til dit hjem mv., skal du føle dig tryg ved både arbejdets udførelse og de mennesker, der udfører arbejdet for dig.

  Vi kan udføre omkodning af låse i Nordsjælland og København på de fleste låseprofiler og ved næsten alle typer låse. Desuden kan vi lave lige præcis det antal nøgler, du har brug for, og vi skærer nøglerne til dig på stedet. Dermed kan du også være helt sikker på, at du er den eneste, der har nøgler til din ejendom.

  VIL DU HAVE SAMME NØGLE TIL ALLE DINE LÅSE?

  Dit nøglebundt kan ende med at blive voldsomt stort, hvis du skal have nøgler til både fordør, bagdør, postkasse, hængelåsen og udhuset. Så hvorfor ikke gøre det meget nemmere for dig selv?

  Det bliver nemlig mere og mere populært at have samme nøgle til flere låse. Det er super praktisk og enkelt, og du behøver ikke længere rende rundt med et ordentligt nøglebundt i tasken eller lommen. Vores dygtige låsesmed kan hurtigt foretage omkodning af låsene derhjemme, hvor vi ensretter alle låsecylindre og foretager en omstilling af låse.

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få et bud på, om du kan få en samlet omlægning af låsene derhjemme, så du kun har samme nøgle til låsene. Uanset om der er tale om almindelige låsecylindere eller mere avancerede systemlåse, vil vi som udgangspunkt kunne hjælpe dig med en omkodning, så du kan få samme nøgle til flere låse.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   HERSTED LÅSESERVICE RYKKER UD HURTIGT OG I AKUT DØGNDRIFT

   Vi kan rykke ud akut til omkodning af låse i København og Nordsjælland, og kan ofte være fremme inden for 30 minutter. Vi har desuden døgnvagt, så hvis du taber nøglen om natten, eller du kommer hjem en sen aften til indbrud i huset, kan vi foretage omlægning af låse uanset tidspunkt på døgnet.

   Netop fordi vi kan komme så hurtigt og midt om natten, slipper du for at skulle vente, ligesom du meget hurtigt føler dig tryg i dit eget hjem igen. Det er en billig måde at sikre dit hus på, og du får et eller flere sæt nye nøgler, inden vi forlader stedet. Dermed er du helt sikker på, at der ikke er andre, der har nøgler til dit dyrebare hjem.

   ER DER SITUATIONER, HVOR DU IKKE SKAL FORETAGE OMLÆGNING AF LÅSE?

   Selvom omkodning af låse er helt perfekt til at få dig til at føle dig sikker og tryg i dit eget hjem, så er der nogle enkelte situationer, hvor det ikke er anbefalelsesværdigt at foretage omlægning af låse. Og det gælder, hvis låsen er mere end 15 år gammel, hvis den viser meget tydelige tegn på slitage, og hvis den er decideret defekt. Her er det ganske enkelt bedre at udskifte låsen. Og det hjælper vi naturligvis også meget gerne med. Hersted Låseservice foretager udskiftning af låse i Nordsjælland og København, hvad end det er en ny indstukket lås, du har brug for, eller det er en kasselås bag på døren.

   Vi skal i den forbindelse naturligvis nok guide dig til, om udskiftning eller omlægning af låse er det mest optimale for dig i den konkrete situation.

   HVORDAN FOREGÅR OMKODNING AF LÅSE RENT PRAKTISK?

   Ved omkodning af låse, bliver din eksisterende låse afmonteret af vores dygtige låsesmed i København eller Nordsjælland, og herefter kan vi faktisk typisk genbruge låsecylinderen. Vi omstiller nemlig blot stifterne i låsecylinderen og skærer herefter et nyt sæt nøgler, der passer til låsen.

   Det tager derfor oftest heller ikke ret lang tid, når vi kommer ud til dig i forbindelse med omkodning af låse. I samme forbindelse vejleder vi dig naturligvis gerne i forhold til vedligeholdelse og spørgsmål, men også hvis du har andre forhold, du gerne vil have rådgivning om, for eksempel optimal sikring af vinduer i Nordsjælland eller København, montering af nye låse og lignende.

   HVAD KOSTER OMKODNING AF LÅSE?

   Prisen på omkodning af låse i København eller Nordsjælland er forskelligt afhængigt af behov, hvilken lås der er tale om, og hvor mange låse der skal omkodes. Ved omlægning af låse sker der reelt omkodning af låsecylinder, og i en almindelig lås sidder der typisk to låsecylindere, hvor omlægning af låsecylindere derfor skal ske for 2 stk. cylindere.

   Prisen kan også svinge afhængigt af, hvilken model og type lås du har, og det kan derfor godt være, at vi spørger lidt mere ind til de konkrete forhold, før vi kan komme med en pris til dig.