Oplukning af boliger

MANGLER DU HJÆLP TIL OPLUKNING AF DIN DØR ELLER LÅS?

Hvis du mangler hjælp til åbning af lås, døre eller lignende, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig oplukning af din dør og lås. Du kan få brug for en låsesmed til oplukning, hvis du har låst dig ude, mistet din nøgle eller hvis nøglen sidder fast i låsen og måske endda er knækket.

Vi har mange års erfaring blandt andet med at yde service for både kommuner og politiet i København og Nordsjælland. Vores kundeservice er vores første prioritet, og når vi skal løse diverse opgaver, så går vi ikke på kompromis med vores værdier. Skal du bruge en låsesmed til at komme ind i din bolig, kan du derfor trygt kontakte os eller læse videre her for mere information.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  VI KAN ÅBNE ALLE DØRE OG LÅSE

  I din dagligdag har du sikkert mange nøgler og låse til lidt af hvert. Derfor er det vigtigt, at du ved, at du kan kontakte os, hvis din nøgle eller lås driller. Vi har værktøjskassen i orden med både låsepistol og slynger, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig med mange forskellige låse på dine døre.

  Vores dygtige låsesmede er vant til at støde på oplukning af døre og låse af enhver slags. De har en masse erfaring med i rygsækken, og der er derfor ikke en oplukning af lås, som vi ikke kan klare. Vores store erfaring i branchen som låsesmede gør, at vi hurtigt kan danne os et overblik over, hvad der skal til for at løse en låsesmedsopgave på den mest effektive måde. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du står i en situation, hvor du har brug for hjælp til åbning af lås eller lignende.

  Herunder finder du en liste over nogle af de ting, som vi kan tilbyde oplukning af:

  Oplukning af dør – herunder inkluderet døren til din bolig

  Og så meget andet

  HURTIG UDRYKNING OG DØGNVAGT

  Det kan være virkelig irriterende, når du ikke kan komme ind i din bolig i Nordsjælland og virkelig har brug for hjælp til oplukning af din dør, særligt hvis du skal vente længe på servicen.

  Derfor bestræber vi os på at være hos dig indenfor 1 time, men ofte kan vi være der indenfor 30 minutter. Da vi har akut døgnvagt, gælder dette hele døgnet rundt alle dage – også på helligdage.

  GOD SERVICE VED ÅBNING AF LÅS

  Den gode service kommer af vores mange års erfaring i branchen. Vi går desuden højt op i at efteruddanne personalet løbende, så de kan løse alle slags opgaver.
  Kundeservice er vores første prioritet, og derfor har vi også et netværk af specialister med forskellige kompetencer. Du får altså service af den låsesmed, som bedst kan hjælpe dig.

  HURTIG OPLUKNING AF BOLIG OG GOD SERVICE GØR DET NEMT FOR DIG

  Vi går altid efter at yde den bedste service, der findes i branchen, så du kan føle dig tryg, og det vægter vi højt.

  Vi har desuden altid det nyeste værktøj inden for oplukning, så vi er sikre på at kunne hjælpe dig hurtigt og sikkert. Du kan blot læne dig tilbage og vente på, at din dør bliver åbnet.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   SÅDAN FOREGÅR EN OPLUKNING AF DØR

   Er du nysgerrig på, hvordan det fungerer, når vi skal i gang med en oplukning af lås eller dør, eller vil du blot orientere dig om, hvad du har i vente, så kan du læse det her.

   Efter at vi har haft kontakt med dig og vurderet at servicen ikke kan udføres gennem telefonen, sender vi en låsesmed ud til din adresse. Normalt vil låsesmeden derpå lukke din dør op ved hjælp af en låsepistol. Det er den hurtigste måde at få den op på. Det er ikke altid, at låsepistolen kan klare opgaven. Nogle gange kan en boring være nødvendigt. Har du derimod en brevsprække, vil vi ofte kunne bruge vores speciallavede slynge til en oplåsning af din dør.

   Under en oplukning af bolig sørger vi selvfølgelig for at skåne døren, karmene og ikke mindst boligen. Alt imens vi udfører arbejdet, er der for dig ikke andet at gøre end at vente og tælle ned til, at du kan komme ind i din bolig igen Fra vi modtager dit opkald, til døren igen er låst op, går der normalt omkring 30 minutter, hvis du bor i Nordsjælland eller København. Alt efter låsens type og alder, kan tiden dog variere.

   ER DU LÅST UDE I KØBENHAVN ELLER NORDSJÆLLAND?

   Har du fået låst dig selv ud, så er der også hjælp at hente. Måske du har været ude, og endeligt når du frem til din opgangsdør, og så kan du ikke komme ind. Følelsen af at mangle nøglen er både frustrerende og ubehagelig, og det sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Har du mistet din nøgle, eller er nøglen gået stykker? Så står vores låsesmede klar med det helt rette udstyr til at hjælpe dig med oplukning af din dør.

   Vi kommer også, hvis du har været så uheldig at få låst dig selv ude, fordi du glemte nøglen på køkkenbordet, inden du smækkede døren efter dig. Vi agerer i en fart, så du hurtigt kan komme ind i dit hjem igen.

   Er du blevet låst ud, fordi din husnøgle er blevet stjålet eller tabt udendørs, bør du reagere med det samme. Vi anbefaler, at du så hurtigt som muligt får udskiftet eller omkodet dine låse, så de manglende nøgler ikke virker længere. På den måde sikrer du bedst muligt, at du ikke får besøg af ubudne gæster, som via dine mistede nøgler får adgang til din bolig, og du kan føle dig tryg i dit eget hjem.

   OPLÅSNING UDEN SKADE PÅ DIN DØR OG LÅS

   Står du og kan ikke låse døren op, så kan du trygt stole på vores kyndige låsesmede til at klare opgaven helt uden skader. Som regel vil det være låsen, som vi piller ved, og derfor gør vi ikke skade på hverken døren eller omkring den.

   Vi gør ofte brug af vores slynger og godkendte låsepistoler, som er værktøj specifikt lavet til os låsesmede. Værktøjet sikrer, at vi heller ikke gør skade på din lås, når vi påbegynder vores oplukning. Det vil derfor ikke være synligt, at vi har været i gang, når vi er færdige med vores oplukning af låsen.

   Kan vores låsepistol eller slynge ikke klare opgaven, kan vi blive nødt til at benytte en boremaskine for at få låsen op. Dette kræver en helt ny lås i din dør, og det er derfor også den dyreste løsning. Vi vil til hver en tid forsøge at undgå anvendelsen af en boremaskine, men det kan være en nødvendighed. Det er dog i de færreste tilfælde, at vi gør brug af denne løsning. Vi vil altid sørge for at opdatere og snakke med dig undervejs, hvis vi må skifte teknik og begynde at bore, for at låsen kan åbnes.

   DIN LÅSESMED I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

   Når du har brug for assistance til oplukning af bolig eller lignende, så er hjælpen aldrig langt væk.

   Vores hovedkontor ligger i Allerød, men vi dækker både København og Nordsjælland, når døren ikke vil åbne.

   Bor du i Nordsjælland eller i vores hovedstad, så er vi klar til at hjælpe dig, i tilfælde af at låsen driller.

   Det inkluderer også følgende byer: Allerød, Egedal, Helsingør, Fredensborg, Hillerød, Rudersdal, Hørsholm, Furesø, Hellerup, Lyngby, Gentofte, Charlottenlund, Nærum, Farum, og ikke mindst København og Frederiksberg.

   Har du brug for hjælp til oplukning af en lås, og bor du i København eller Nordsjælland,

   skal du altså ikke tøve med at ringe eller på anden måde kontakte os. Vi vil meget gerne komme ud til dig og hjælpe.

   Indhent tilbud

   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    ER LÅSEN GÅET I BAGLÅS?

    Er det ikke nøglen, som er problemet, og vil din dør stadig ikke åbne, så kan den være gal med låsen. Hvis du kan stikke nøglen ind i nøglehullet, men ikke dreje nøglen, så er låsen med høj sandsynlighed gået i baglås. Der er flere mulige årsager til, hvorfor din dør går i baglås. Det kan være at den er blevet skæv, låsen er blevet slidt eller at din lås mangler smørelse, og så nytter det ikke noget blot at sparke til døren. Du bør i stedet ringe efter hjælp til oplukning af døren.

    Vi kan hurtigt komme til dig og vurdere situationen, så vi kan nå frem til den bedst mulige løsning. Når vi har kigget på døren og låsen, får vi lavet en plan over, hvad der skal ske. Det kan være, at låsen blot skal repareres, men hvis den er i stykker, kan det være, at den skal udskiftes helt. Uanset hvilken af de to konklusioner, vi kommer frem til, skal vi nok sørge for, at du på kort tid får din lås fikset. Samtidigt sørger vi for, at du er opdateret på de beslutninger, som bliver taget undervejs.

    GODE RÅD TIL DIN BOLIGS NØGLER, LÅSE OG SIKKERHED

    Det kan være svært at holde styr på det hele, når det kommer til nøgler, låse og sikkerhed. Derfor har vi herunder samlet nogle gode tips og råd, som du kan vælge at tage med dig i din hverdag.

    • Vær kreativ med, hvor du gemmer din ekstranøgle. Gemmer du den under måtten, kan indbrudstyve hurtigt komme ind. Gem den i stedet i en pose og grav den ned.
    • Bruger du en nøgleboks til at gemme nøglen, så sørg for, at den også er gemt f.eks. bag tagrenden eller i en busk.
    • Lav en aftale med en nabo, du stoler på. Hvis du mister din nøgle, kan du på den måde hurtigt og nemt komme ind i din lejlighed eller bolig igen.
    • Smør dine låse en gang om året, på den måde sikrer du, at de stifter, som sidder inde i låsen, kører så glat som muligt.
    • Bliver dine nøgler stjålet, eller mister du dem udenfor, så få hjælp til oplukning af din dør. Sørg derefter for hurtigt at få omkodet eller skiftet din lås. Så kan tyvene ikke komme ind i din bolig.
    • Skriv aldrig navn eller adresse på dine nøgler, det vil blot gøre det lettere for tyvene.