Montering og udskiftning af låse

Få udskiftet din lås

Der kan være flere gode grunde til at få udskiftet sine låse eller monteret låse på steder, hvor der ikke er en i forvejen. Vi kan hjælpe i hele Nordsjælland og København – uanset om du har brug for udskiftning af lås, fordi den er gammel, slidt, ikke sikker nok eller noget helt fjerde. Har du i stedet brug for låse montering, klarer vi også nemt dette. Kontakt os nu, så finder vi en løsning, der passer til dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  MONTERING AF LÅS TIL ERHVERV

  Har man brug for montering af låse i erhvervssammenhænge i Nordsjælland eller København, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Til erhverv kan det anbefales, at man investerer i et låsesystem. Med et låsesystem kan man have forskellige niveauer af adgang og bruge flere nøgler i samme lås.

  Dermed kan nogle af brugerne af en bygning eller medarbejderne i en virksomhed have adgang til at komme ind flere steder end andre. Hvis man kun har behov for at kunne komme ind nogle steder, kan ens nøgle altså kun låse op der, mens ens kollegas nøgle måske kan låse op for flere andre steder også.

  Montering af lås til erhverv kan både gøres som et mekanisk låsesystem med almindelige nøgler og som et elektronisk låsesystem med brik, kode eller anden form for elektronisk nøgle. Begge låsesystemer har sine fordele og ulemper, men hvis der tit mistes en nøgle, kan man overveje udskiftning af låse til et elektronisk låsesystem, da det er hurtigere og nemmere at slette bortkomne nøgler fra systemet med et elektronisk system.

  UDSKIFTNING AF LÅSE TIL PRIVATE

  Som privatperson er der som nævnt flere grunde til, at man bør overveje, om udskiftning af lås vil være en god idé, eller om der måske ligefrem er steder i hjemmet, der kræver montering af låse. Dette gælder, uanset om man bor i hus eller lejlighed, og om man ejer eller lejer. Der kan dog være lidt forskellige ting at tage højde for – alt efter, hvordan man bor. Vi står dog klar til at hjælpe, uanset om man bor i København eller Nordsjælland.

  Bor man i en ældre lejlighed, kan man komme ud for, at døren er så tynd, at det ikke er alle typer låse, der kan monteres. Dette kan du selvfølgelig få rådgivning om, hvis du kontakter os. Derudover kan der også være specielle regler for udskiftning og montering af låse, hvis man bor til leje. Det er ikke alle steder, det er tilladt med låse udskiftning, men hvis det er, så bør skift af lås i lejlighed stå højt på listen over ting, der skal gøres, når man flytter ind.

  I lejelejligheder har man, i høj grad, ingen idé om, hvor mange ekstranøgler, der kan være i omløb. Hvis det ikke er tilladt at udskifte låsen, kan man måske få lov til at få monteret en ekstra lås. Uanset, hvordan man bor, anbefales det faktisk, at man har to låse på sine yderdøre, og at de er placeret med et mellemrum på 40 cm. Således bliver døren sværere at sparke ind og dermed mere sikker.

  Ved udskiftning eller montering af lås er det ofte en god idé at få gjort noget ved alle sine låse samtidig. Det kan gøres billigere, end hvis hver lås skulle udskiftes hver for sig på forskellige tidspunkter. Derudover kan man i samme ombæring også få det lavet, så man kan bruge den sammen nøgle til yderdøre, skuret, postkassen osv.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   NYE LÅSE I DØR ELLER BEVARELSE AF DE GAMLE?

   Det kan være svært at finde ud af, om man er nødt til at få foretaget en låse udskiftning, eller der kan gøres noget, så de gamle låse fortsat kan bruges.

   Hvis man har en meget gammel og slidt dør og lås, kan det være nødvendigt med en ny lås på døren, men i nogle tilfælde er det ikke nødvendigt med udskiftning af lås, da man i stedet kan nøjes med en omkodning af sine låse eller ekstra montering af lås.

   I de tilfælde, hvor låsen ikke længere kan repareres, så den kan fungere, vil det være nødvendigt med udskiftning af lås og måske endda montering af låsekasse på ny. Nogle gamle låse kan dog sagtens repareres, så de, kombineret med montering af lås nummer 2, kan yde den ønskede sikkerhed.

   Er låsen forholdsvist ny, og vil man bare gerne have sikkerhed for, at tidligere beboere i hjemmet ikke kan låse sig ind med potentielle ekstranøgler, er det dog ikke sikkert, at det er nødvendigt med hverken udskiftning af lås eller montering af lås. I disse tilfælde kan det være nok, at man får omkodet sine låse.

   I hele Nordsjælland og København hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dit hjem og dine låse, så tøv ikke med at kontakte os.

   UDSKIFTNING OG MONTERING AF LÅS I DIN HOVEDDØR

   Et af de mest oplagte steder at få foretaget en udskiftning af lås er i hoveddøren. Denne kan der være mange gode grunde til at få skiftet ud. Hvis noget af det følgende er tilfældet for dit hjem, bør du altså overveje at sætte punktet: skift lås i hoveddør på din to do-liste. Hvis dit hjem ligger i Nordsjælland eller København, kan vi hjælpe med udskiftningen. Er din lås mere end ti år gammel, bør du få den udskiftet. Gamle låse er ikke lige så sikre som nyere låse, da de er nemmere for indbrudstyve at dirke eller banke op. Derudover er der også mange ældre låse, der ikke er forsikringsgodkendte. Har du en gammel lås, der fungerer fint, kan det dog være en løsning bare at få monteret en ekstra kasselås. Låsen i din hoveddør bør også skiftes, hvis den er defekt eller så slidt, at det ikke længere er muligt at reparere den, så den kan fungere, som den skal. Derudover er det også værd at overveje udskiftning af lås, hvis ens hjem har skiftet beboere, uden at der er blevet skiftet lås ved overtagelse.

   SKIFT AF LÅSECYLINDER

   Noget andet, du bør være opmærksom på, er, hvis du har en Ruko 500, monteret på en yderdør i dit hjem. Denne yder nemlig ikke sikkerhed nok til din bolig. Denne cylinder kan genkendes på det runde hoved på nøglen. Bruger du en nøgle med rundt hoved til at låse op for en yderdør i dit hjem, er det altså i høj grad anbefalelsesværdigt at få foretaget et skift af låsecylinder. Med en Ruko 500 cylinder i en yderdør vil den kunne bankes op med ét slag, hvis indbrudstyven har det rette værktøj. Derfor anbefales det, at man hurtigst muligt bestiller tid til skift af låsecylinder, så man kan få skiftet sine Ruko 500 ud med enten Dorma eller Ruko 600 eller 1200 serien. Med denne udskiftning af låse kan man føle sig mere sikker.

   MONTERING AF LÅSE I TERRASSE- OG KÆLDERDØRE

   Hvis du vil sikre dig endnu bedre og sørge for, at indbrudstyve hverken har en nem vej ind i eller ud af dit hjem, bør du også prioritere montering af låse i terrasse- og kælderdøre. Låse på kælderdøren bør være lige så sikker som låsen på din hoveddør og andre yderdøre i dit hjem. I mange hjem med kælder ses det dog alligevel ofte, at låsen på kælderdøren er i betydeligt ringere stand end den på hoveddøren. Hvis indbrudstyven nemt kan komme ind gennem kælderen, har en sikker lås på hoveddøren ikke den store effekt. Derfor er det vigtigt med udskiftning af lås i kælderdøren, hvis den ikke lever op til låsen i hoveddøren og de andre yderdøre. Mange, især gamle, terrassedøre har en dårlig eller slet ingen lås. Dette betyder, at terrassedøren for det første er forholdsvist nem for indbrudstyve at komme ind af, og for det andet, at den er endnu nemmere at komme ud af, hvis tyven først har fundet vej ind gennem f.eks. et vindue. Derfor bør låse montering på terrassedøren også stå højt på listen over ting, der skal gøres i hjemmet, hvis der ikke allerede er en god lås på denne dør.