Reparation af låse

Akut Døgnvagt – Hurtig udrykning (ofte fremme indenfor 30 minutter)

Der er ikke noget mere irriterende end en lås som ikke kan åbne ordentlig, og kræver at man lirker nøglen frem og tilbage, eller en knækket nøgle i låsen, Ofte er det en hurtig og billig løsning af få det ordnet. De fleste gange kan vi give en fastpris i telefonen. Hvis du er i tvivl om hvad problemet er med din lås, er vi kun et opkald væk. Vi kører i hele Nordsjælland & København

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Jeg bruger kun Hersted låseservice. så ved jeg det bliver lavet ordenligt og til en fair pris

  Danni Kjærgaard Laursen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionel og super venlig service – anbefaler varmt

  Elsebeth Staun Ram
  via Facebook

  ★★★★★

  Virkelig god service og pålidelig låsesmed har brugt hersted låseservice til flere opgaver, også akutte opgaver.

  Kathrine Salling
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god og venlig service.

  Nina Marijnissen
  via Google

  ★★★★★

  Kompetent service, havde ringet rundt åbenbart ikke alle som kan åbne en BMW. Men det kunne Hersted Låseservice uden problemer. til en fair pris på en lørdag. en tilfreds kunde her fra.

  Helena McKenzie Hertz
  via Google

  ★★★★★

  Åbnede min bil på ingen tid da jeg havde låst nøglen inde.

  Danni Laursen
  via Google

  SERVICE AF LÅSE

  Med tiden vil alle nøgler begynde at køre stramt eller drille lidt, de fleste gange kan det godt betale sig at få det ordnet med det sammen, frem for at vente til du en dag ikke kan komme ind. Vores låsesmede er uddannet. Vores mange års-erfaring kommer dig til gode da vi ofte kender svaghederne ved stor set alle låse typer, så vi kan forbygge mod de svagheder som vil komme igennem årene. Vi kører i hele Nordsjælland & København

  ER DIN LÅS ØDELAGT

  Hvis du opdager at din lås er gået i stykker, eller den ikke virker 100%. de fleste gange kan du opleve at du skal lirke lidt ekstra med din nøgle før døren gider åbne, nogle gange er det et tegn på at stifterne eller fjedrene inden i selve låsecylinderen er ødelagt, eller er ved at blive ødelagt. Ofte skyldes det at der er anvendt en dårlig kopi nøgle.

  Derfor kan det ofte godt betale sig at kontakte en låsesmed før du en dag, ikke kan komme ind i dit hjem. det vil blive en større udgift, da vi først skal åbne din dør før vi kan begynde at reparere den. Nogen gange kan det også skyldes at en indbrudstyv har prøvet at komme ind i dit hjem men har opgivet, i det tilfælde vil det være dit forsikringsselskab som betaler regningen.

  VEDLIGEHOLDELSE AF DIN LÅS

  Vi anbefaler altid at du en gang om året går rundt og smører alle dine låse, især i vinterperioderne kan dine låse blive testet, Det produkt du anvender skal gerne være en form for olie, som ikke vil fryse til samtidig med at den ikke størkner når den har siddet der et stykke tid, dette forebygger at de små stifter inden i din lås køre så glat som muligt, samtidig med at alt snavs kommer ud når du sprøjter olien ind.

  Hvis du mærker at nøglen ikke køre helt glat eller finde ud af der er snavs inden i din lås anbefaler vi at du kontakter en uddannet låsesmed, som kan rense din lås. De fleste gange kan du spare ret mange penge på at vedligeholde din lås, da den vil holde i utrolig mange år.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   KONTAKT DIN LÅSESMED FOR REPARATION ELLER SERVICE AF DINE LÅSE

   Står du over for den udfordring at have haft indbrud, eller skal du bare have sikret din virksomhed. Så står vi klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning, vores akut vagtcentral har døgnåben, året rundt og sidder klar til at rykke ud til din privat bolig eller virksomhed hvis det haster, eller bare gerne vil høre hvad en løsning på dit problem koster at få ordnet. Du kan udfylde vores formular her til højre og få svar inden for 24 timer. eller ringe til os og få svar med det samme hvis det haster. Vi kører i hele København og Nordsjælland

   Mail til låsesmeden: info@Herstedlaase.com
   akut telefon til reparation og service af dine låse: +45 2255 0216

   Vores Lokation i Nordsjælland hvor vi altid kører ud fra:

   3450 Allerrød
   Nordsjælland